Τέλος ο Φουρλεμάδης από την «Αλληλεγγύη»

25.5.08

piazzadelpopolo.blogspot.com

Ο Δημήτρης Φουρλεμάδης μετά τον θάνατο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, ήτανε γεγονός ότι μετρούσε ώρες. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με μια λιτή ανακοίνωση όταν η Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Εκκλησίας της Ελλάδας «Αλληλεγγύη» ενημέρωσε τα ΜΜΕ ότι ο συγκεκριμένος κύριος αποτελεί παρελθόν και την θέση του γενικού διευθυντή της οργάνωσης παίρνει ο Κωνσταντίνος Δήμτσας. Να υπενθυμίσουμε ότι τον Μάρτιο ο Δημήτρης Φουρλεμάδης είχε απομακρυνθεί και από την Επικοινωνιακή και Μορφωτική Υπηρεσία της Εκκλησίας και με απόφαση του νέου αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου διατάχθηκε οικονομικός έλεγχος στην «Αλληλεγγύη» δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα υπέρογκα ποσά που έκαναν «φτερά» και αφορούσαν τα σιτηρά της ΕΑΣ Ροδόπης και τα κοτόπουλα για την ανθρωπιστική βοήθεια.
Ο Δημήτρης Φουρλεμάδης που γνώρισε στιγμές δόξας, όταν είχε τρομερή δύναμη διαχειριζόμενος εκατομμύρια ευρώ της εκκλησίας, έχοντας την υποστήριξη και του πρώην αρχιεπισκόπου και του υπεύθυνου για τις ΜΚΟ εκ μέρους της κυβέρνησης Καραμανλή, τότε υφυπουργού εξωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, προσπαθεί να βρει νέα επαγγελματική στέγη. Πληροφορίες, οι οποίες δυστυχούν θα επιβεβαιωθούν, τον θέλουν σύμβουλο του αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης Άνθιμου, ο οποίος είχε την καθολική υποστήριξη του νυν υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη στην μάχη της διαδοχής. Σύμπτωση;;;

Πάντως στην θητεία του ως γενικός διευθυντής της «Αλληλεγγύης» κατάφερε και εισέπραξε 150.000€ από τον δήμαρχο Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη. Τι έγιναν αυτά τα λεφτά…ποτέ δεν θα μάθουμε!

Διαβάστε σχετικά