Βιομηχανία ύβρεων κατά της Παραπολιτικής

11.9.12

Δίπλα στον υπόνομο
Δεν συνηθίζω να αξιοποιώ το βήμα της Παραπολιτικής για να αναφερθώ στην...Παραπολιτική αλλά που και που η αδιαφορία μεταφράζεται ως αδυναμία. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να αφιερώσω μερικές γραμμές στις κίτρινες δραστηριότητες μιας ομάδας ανθρώπων που κάποτε πίστεψαν ότι θα γίνουν σημαντικοί.

Υπάρχει ένα σύστημα κρατικοδίαιτων ανθρώπων "του ΠΑΣΟΚ", στελεχών(;) του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογραφίσκων που συντονίζουν εδώ...



...και μήνες μια μεγάλη εκστρατεία συκοφάντησης της Παραπολιτικής και συγκεκριμένων πολιτικών της νεότερης γενιάς του ΠΑΣΟΚ η οποία κι αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην επόμενη (σκοτεινή) μέρα του κόμματος.

Το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε τον περασμένο χειμώνα όταν και κρίθηκε αναγκαία η ύπαρξη ενός επικοινωνιακού μηχανισμού που θα αναχαιτίσει την έντονη αποδοκιμασία του αντιπαθούς Ευάγγελου από την πολυπληθή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ που στήριξε προσωπικά τον Γιώργο Παπανδρέου και την επιλογή των μεταρρυθμίσεων.

Οι αναγκαίοι πόροι εξασφαλίσθηκαν και τη διανομή ανέλαβε κάποιος με μεγάλη σχετική πείρα ο οποίος επιχείρησε μάλιστα να επανέλθει στις τελευταίες εκλογές στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά οι πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας του γύρισαν εμφατικά την πλάτη. Για χάρη του μάλιστα χάλασαν πρόσφατα και οι σχέσεις δημοφιλούς ενημερωτικού site με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από την κόντρα αυτή μάλιστα γεννήθηκαν τέρατα, μέχρι και δημόσια πολιτικά φλερτ στελεχών που στήριξαν τον Βενιζέλο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την παραγωγή της συκοφαντικής ύλης των μέσων ανέλαβε γνωστός φοιτητοπατέρας του Κινήματος του οποίου οι μετοχές βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε ελεύθερη πτώση και οι πιθανότητες να περιοριστεί στο χαρακτηρισμό "βοσκός" που του αποδίδεται είναι πλέον πολλές. Εξίσου ενεργή αποδείχθηκε και μια κομψή "πολιτική" φιγούρα η οποία κάποτε στηρίχθηκε από αυτό εδώ το μέσο όταν άδικα βρέθηκε στο στόχαστρο λαϊκίστικων κι ακροδεξιών μέσων. Κάποια στιγμή μάλιστα πήρε και προσωπικά τη σύγκρουση αυτού του μηχανισμού με την Παραπολιτική αλλά θα όφειλε να γνωρίζει ότι παλαιότερα είχα τερματίσει όλες τις πίστες του Tomb Raider και μάλιστα στο δυσκολότερο επίπεδο.

Πρόσφατα και σε μια προσπάθεια εξορθολογισμού των δαπανών, οι αυτόνομες προσπάθειες του συστήματος περιορίστηκαν και προτιμήθηκε η παραγωγή της λάσπης να φιλοξενείται σε blog ευρέως γνωστό για το κίτρινο χρώμα των αναρτήσεων του. Υποθέτω ότι θα καταβάλλεται και κάποιο ενοίκιο για την παροχή της συγκεκριμένης στέγης. Ας αλλάξουν πάντως "ψευδώνυμο" γιατί και με κάνουν νιώθω φοβερά σημαντικός αλλά κι επειδή η πρακτική τους θυμίζει τις χουντικές αντισυγκεντρώσεις. Θα τους πρότεινα μάλιστα να ξεκινούν την προπαγάνδα τους με το μοντέρνο "Γράφει η παρέα του Ζίγδη".

Προς το παρόν, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω κάτι περισσότερο. Εξάλλου τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε αντίθεση πχ με τα πολλά λεφτά που καταγράφονται σε λίγα δημόσια έγγραφα. Στην εποχή μας, δεν κλείνουν σπίτια οι μηχανισμοί προπαγάνδας αλλά θεσμοί διαφάνειας όπως η Διαύγεια και το online Εθνικό Τυπογραφείο.

Mε αγάπη,

Παραπολιτικός