ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

12.6.08


Λάβαμε μια νέα επιστολή από την κ.Αθήνη σχετικά με το θέμα της έδρας του κ.Αϊβαλιώτη.

Η επιστολή αυτή απαντά στη χθεσινή μας ανάρτηση . Δείτε εδώ .

Με σεβασμό στην αλήθεια και την πλήρη ενημέρωσή σας και με αφορμή ο σχόλιο που αναρτήσατε με τίτλο "Κουραστήκαμε με τον κ.Αϊβαλιώτη", θέλοντας -όπως γράφετε- να θυμίσετε τι ακριβώς έχει συμβεί, άθελά σας και λόγω έλλειψης ενημέρωσης, έχω να παρατηρήσω και να σας διαβεβαιώσω τα εξής :

1. Είναι αναληθές οτι ο κ.Αϊβαλιώτης όταν εκλέχτηκε βουλευτής δεν είχε εκπληρώσει το σύνολο της στρατιωτικής του θητείας και με δικαστική απόφαση πήγε στρατιώτης.

Ο κ.Αϊβαλιώτης δεν πήγε στρατό, γιατί επί μία δεκαετία εξαπατούσε τις στρατιωτικές αρχές, προσκομίζοντας χαρτιά και παίρνοντας αναβολή ως μόνιμος υπάλληλος της Ε.Ε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν μόνιμος υπάλληλος της Ε.Ε., αλλά περιστασιακός συνεργάτης διαφόρων βουλευτών, μηδέ εξαιρουμένου και του Καρατζαφέρη και για το λόγο αυτό δεν εδικαιούτο αναβολής.

2.΄Οταν με επίσημο έγγραφο της Ε.Ε.αποκαλύφθηκε οτι ο κ.Αϊβαλιώτης δεν ήταν μόνιμος υπάλληλος της Ε.Ε., κηρύχθηκε απο την στρατολογία ως ανυπότακτος διαρκείας.

Τότε και κάτω απο αυτήν την απειλή και πίεση παρουσιάστηκε στο στρατό!

Εγώ προσέφυγα όχι σε δικαστήριο, αλλά στο εκλογοδικείο, το οποίον απεφάνθη οτι δεν είναι ασυμβίβαστο να είσαι βουλευτής χωρίς να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις.

Πράγματι έτσι είναι, μόνο που τις αναβολές της στράτευσης πρέπει να τις παίρνεις νόμιμα και όχι με απατηλά χαρτιά.

Εξαιτίας του λόγου αυτού ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Σανιδάς, έχει ζητήσει από τη Βουλή την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, προκειμένου να δικαστεί στα ποινικά δικαστήρια και τότε αν δικαστεί εκπέσει του βουλευτικού αξιώματος.

Επειδή τις μέρες αυτές το θέμα θα ελθει στη Βουλή και επειδή θα σας προσκομίσω πλήρη και εμπεριστατωμένη έκθεση με τα πραγματικά και νόμικά περιστατικά, δεν θέλω προς το παρόν να πώ περισσότερα.

Πάντως θα σας παρακαλούσα για την αποκατάσταση της αλήθειας να αναρτήσετε την απάντησή μου

Ευχαριστώ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΗ
Σχόλιο Παραπολιτικής : Πραγματικά η χθεσινή μας ανάρτηση περιείχε κάποιες ανακρίβειες . Δεν έγινε σκόπιμα . Απλά προσπαθήσαμε να δώσουμε μια συνοπτική εικόνα της υπόθεσης