Βάλτετον στο .... Ιδρυμα ..!!! που φτιάχνει....

12.6.08

Η επιστολή του Κ.Σημίτη προκάλεσε αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Η επιστολή του Κ.Σημίτη προκάλεσε αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ.
makelio.blogspot.com

Σκηνικό ανοιχτής ρήξης μεταξύ του Γ.Παπανδρέου και του Κ.Σημίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ -λίγες ώρες πριν από την ομιλία Παπανδρέου στη Βουλή-, εξέφρασε διαφωνία και έκπληξη για την απόφαση του Κινήματος να ταχθεί υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη της Λισαβόνας. Ο ηγέτης του 21ου αιώνα επιθυμεί την ενεργή συμμετοχή ενημερωμένων πολιτών, απάντησε ο Γ.Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του προς τον Γ.Παπανδρέου ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει ότι με έκπληξη πληροφορήθηκε την απόφαση του Γ.Παπανδρέου να υποστηρίξει το δημοψήφισμα, σημειώνοντας ότι η απόφαση αυτή αντίκειται στην πρακτική των κυβερνήσεων τόσο του πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου όσο και των δικών του, οι οποίες είχαν ταχθεί υπέρ της κύρωσης των συνθηκών (γενικά) από τη Βουλή.
(ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ;;;..απέκτησα και 2ο ... μπαμπά !!!)


Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της διαδικασίας επικύρωσης της Συνθήκης της Λισαβόνας η αντιπολίτευση κατέθεσε πρόταση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, η οποία θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα. Την πρόταση συνυπέγραψε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, πλην του Κώστα Σημίτη.