Τα ..βύσματα ...και ο Μεϊμαράκης!!!!

15.6.08


Η θητεία δεν πρόκειται να μειωθεί για ένα και μοναδικό λόγο!
Υπηρετούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μόνο το 50-60% των παιδιών που κατατάσσονται. Οι υπόλοιποι υπηρετούν στα σπίτια τους.
Το πρόβλημα των "βυσμάτων" δεν πρόκειται ποτέ να λυθεί, γιατί απλά εξυπηρετεί τους πολιτικούς μας να διατηρούν ζωντανή την εκλογική λίστα των "πελατών" τους!

Πριν ένα χρόνο έφτασα στο σημείο αγανακτισμένος για την άνιση μεταχείρηση συγγενικού μου προσώπου σε κάποια μονάδα, να παραπονεθώ ( τόσο αφελής ήμουνα), στο γραφείο του Κου Μεϊμαράκη!

Μου ζήτησαν το όνομά μου. Αρνήθηκα εξηγώντας ότι αυτό θα ήταν ολέθριο για τον οπλίτη! Τα στοιχεία μου όμως ήταν αδιάσιστα. Πολλά παράπονα για τον διοικητή και προκλητική συμπεριφορά των "βυσμάτων", που δεν δίσταζαν να αναφέρουν με καμάρι το "βύσμα"τους.

Πολιτικός συνήθως,
αλλά και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί. Το αποτέλεσμα μετά απο ένα μήνα ο διοικητής πήρε προαγωγή και μετάθεση κοντά στην Αθήνα!! Οι άδειες των μη εχόντων "μπάρμπα" μειώθηκαν!!!

Θα μου πείτε, για καινούργιο το έχεις! Όχι αλλά τα φανταράκια μας τώρα στους σεισμούς, δούλευαν 12ωρα και μετά σκοπιά, όπως και στις πυρκαϊές, λόγω έλλειψης προσωπικού!!!!

Θα μας τρελλάνεις Κε Μεϊμαράκη;

Δώσε εντολή να σου φέρουν τη δύναμη ενδεικτικά κάποιων μονάδων. Πόσοι είναι με "άδειες περίεργες"; Απο βιασύνη κάποιων διοικητών, που τους ενδιαφέρει μόνο η προαγωγή, θα βρείτε και άδειες με "άσχημη εγκυμοσύνη"!!!

Οι αυτοκτονίες στις μονάδες συνεχίζονται σιωπηρά. Η άγνοια διοίκησης και μεταχείρησης των παιδιών, απο αξιωματικούς που προφανώς δεν έχουν τα προσόντα, εξακολουθεί!

Κε Μεϊμαράκη καλές οι φρεγάτες του Σαρκοζί και της Κάρλας! Υπάρχουν και παιδιά που υπηρετούν τη θητεία τους χωρίς να έχουν "βύσμα" ή να είναι "βουλευτές"!!!

Αθηναίος