Super σκάνδαλο με ΜΚΟ με εμπλοκή Στυλιανίδη...

15.6.08

Το τρίγωνο των βερμούδων…

…Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις – Δήμος Κομοτηνής – Ευριπίδης Στυλιανίδης…

Ψάχνοντας να μάθουμε το όνομα και το βιογραφικό του πραγματικού δημάρχου Κομοτηνής (του νέου επικοινωνιολόγου δηλαδή), διαπιστώσαμε κι άλλες ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ του υπουργού παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη. Συμπτώσεις που έχουνε να κάνουμε με υπέρογκες χρηματοδοτήσεις σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (εκτός της περιβόητης «Αλληλεγγύης») και την συνεργασία αυτών με τον Δήμο Κομοτηνής!
Ο επικοινωνιολόγος που προσέλαβε πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης ονομάζεται Παπαγγελόπουλος Δημήτρης και η εταιρία στην οποία εργάζεται ή είναι ιδιοκτησίας του, Consulting House. Παρόλο την έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο αλλά και ρωτώντας φίλους που ασχολούνται με το αντικείμενο της δουλειάς αυτής στην Αθήνα, δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα και οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα ότι η εν λόγω εταιρία συμβούλων είναι «φάντασμα». Μέχρι και το λογότυπο που συνοδεύει τα έγγραφα τους, στείλαμε αλλά και πάλι απάντηση δεν πήραμε.
Ώσπου διαπιστώσαμε (ύστερα από υπόδειξη) την σχέση του Παπαγγελόπουλου Δημήτρη με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ευρωπαϊκή Προοπτική» ή σύμφωνα με τον πληρέστατο τίτλο της «Κέντρο Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης Ευρωπαϊκή Προοπτική». Αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΜΚΟ θα δείτε ότι ο επικοινωνιολόγος του Δημήτρη Κοτσάκη, παρουσιάζετε ως βασικό στέλεχος της οργάνωσης και είναι και σύμβουλος επικοινωνίας της λόγω της ειδικότητας του, Πολιτικός Επιστήμων – Σύμβουλος Επικοινωνίας και Πολιτικής Διαχείρισης.

Τα γραφεία της «Ευρωπαϊκής Προοπτικής» στεγάζονται στο Δήμο Νέας Ιωνίας, όμως η ΜΚΟ έχει παραρτήματα σχεδόν σε όλες τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας λόγω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που υλοποιεί εκεί. Σε όλα τα προγράμματα μέχρι το 2007, όλως τυχαίως, εμπλέκεται σύμφωνα με την ιστοσελίδα αυτών, η HELLENIC AID, (δες εδώ) δηλαδή η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών, υπηρεσία που ήτανε υπό την εποπτεία του τότε υφυπουργού εξωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη!!!
Η ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική», την οποία διευθύνει ο νεοδημοκρατικής απόχρωσης πανεπιστημιακός Παντελής Σκλιάς (φίλος, συγγενής και πρόσφατα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας) μαζί με τους Ευστάθιο Αντωνακάκη, Αθανάσιο Καραμήτσο και Πηνελόπη Παπατσώρη, μόνη της ή σε συμπράξεις με άλλες ΜΚΟ αντλεί πολύ μεγάλα ποσά κάθε χρόνο. Για παράδειγμα το 2007 η εν λόγω ΜΚΟ εισέπραξε (ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ) :

Η συνέχεια στο : http://piazzadelpopolo.blogspot.com/