Το συμφέρον των πολλών, είναι ο στόχος της ΝΔ...

10.7.08

bang-gr.blogspot.com

Μετά από 7 μήνες, δηλαδή πάνω από μισό χρόνο, βγήκε η κ.36χρονη παρά κάτι από τη φυλακή.

Η κυβέρνηση για ακόμη μια φόρα έδειξε την ανευθυνότητα της.

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι τέτοιο καιρό. Η κυβέρνηση, που σύμφωνα με το πρόγραμμα της έπρεπε να δώσει επίδομα πετρελαίου, δεν μπορούσε να κάνει πράξη τη δέσμευση της. Έτσι,
ένα από τα μέτρα στήριξης των χαμηλών στρωμάτων, ήταν να βάζει κόσμο στη φυλακή το χειμώνα ώστε να γλιτώνει ο κακομοίρης τα πετρέλαια και τα τρόφιμα που ακρίβαιναν με τρελούς ρυθμούς.

Αυτός ήταν και ο λόγος που κανείς άλλος, όπως ο Αδριανός, δεν φυλακίστηκε. Για ποιο λόγο να μπει στη φυλακή;; Αφού κούτσα - κούτσα τα βολεύει ό άνθρωπος. Το μέτρο ισχύει μόνο για τους φτωχούς. Όλα κι όλα: Η ΝΔ είναι ένα κοινωνικό κόμμα, που κοιτάει το συμφέρον των πολλών. Δεν θα στερήσει το κελί από έναν φτωχό για να το πάρει ένας πλούσιος.

Βέβαια ήταν ένα μέτρο και έπρεπε πρώτα να δοκιμαστεί. Ε, λοιπόν, οι ανίκανοι έκαναν δοκιμή πάνω στη καημένη την κοπέλα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, με τη γραφειοκρατία και την αναλγησία του κρατικού μηχανισμού, καθυστέρησαν τα χαρτιά και την χώσαν μέσα μήνες αργότερα, με αποτέλεσμα να γεμίσει μια φορά το ντεπόζιτο με πετρέλαιο και να χάσει από τη τσέπη της δεκάδες ευρώ, ενώ θα την είχε βγάλει τζαμπέ αν ήταν μέσα.

Το BANG-GR φώναζε και τότε, αλλά και τώρα, για τη δεύτερη συνεχόμενη άθλια συμπεριφορά της ΝΔ, που άργησε να την βγάλει από τη φυλακή και έχασε η γυναίκα το μισό καλοκαίρι. Θα μπορούσε μέχρι τώρα να έχει πάει με 5-6 Γ. Γραμματείς, να έχει μπει στο δημόσιο και παράλληλα να έχει κάνει και δυο τρία κουτσούβελα, ώστε να ήταν τώρα μια πανευτυχής, εργαζόμενη, παντρεμένη με παιδιά, 36χρονη παρά κάτι.

*Το συμφέρον των πολλών, είναι ο στόχος της ΝΔ. - Μεταφράστε τον «στόχο» με όποια έννοια σας βολεύει.