Η παρέα των "μπούληδων"

8.9.08

alkimosarchive.blogspot.com

Στη Θεσσαλονίκη έγινε η αποκαθήλωση του ονόματος Καραμανλή.
.
Η ΔΕΘ απέδειξε αυτό πού όλοι λίγο πολύ υποψιαζόμασταν: Το Μαξίμου έχει «καταληφθεί» από μια παρέα σοβαροφανών κακομαθημένων «μπούληδων», που η απόσταση που τους χωρίζει από την κοινωνία και την πραγματικότητα, είναι μεγαλύτερη από την απόσταση που χωρίζει τη γη απ’ τη σελήνη. Εφαρμόζουν την πολιτική λες και παίζουν "play station", και έχουν πλαισιωθεί από όλους τους λιγούρηδες εξουσιομανής που διέθετε το κόμμα της ΝΔ.

Δεν υπάρχει ουσιαστικά πρωθυπουργός!
(με την έννοια που είχε μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον ο όρος).

Διάλεξαν μόνο, οι εν λόγω (τότε) «νεαρούληδες», το ποιο βαρύγδουπο όνομα ανάμεσά τους και τον «βάπτισαν» πρόεδρο του κόμματος, για να ελκύσουν όλους τους ταλαιπωρημένους που άφησε πίσω της η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ.

Τα πράγματα όμως δείχνουν τώρα, ότι το όνειρο της εξουσίας για την «παρέα» όλο και ξεθωριάζει γιατί ο «μπούλης» με το …«όνομα» κοντεύει να το βουλιάξει το «σκάφος». Εκεί που τους …χάλασε το γλυκό είναι στην κοινωνία, η οποία δεν κοιμάται όπως αυτοί νομίζουν, αλλά τους έχει πάρει στο μεταξύ χαμπάρι και βλέπω σύντομα να γίνεται το …«ντου»

Ας όψονται όμως οι σοβαροί και ικανοί άνθρωποι σ’ αυτό το τόπο, που κάθονται δυστυχώς ανενεργοί και αμέριμνοι στους καναπέδες τους και αφήνουν τους «νταβατζήδες» και τους «αεριτζήδες» να λυμαίνονται τον τόπο!
.
.