Ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού διαμαρτύρεται για τη στάση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ

5.12.08

( επιστολή αναγνώστη )

Δανείζομαι το άρθρο του ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ για να εκφράσω την αγανάκτηση μου με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ να βάζει συνέχεια εμπόδια στην κατασκευή του γήπεδου της ομάδας μας και την ίδια στιγμή να το παίζει πως δεν είναι αντίθετοι.

Δεν συνηθίζω να γράφω άρθρα που δεν σχετίζονται με την πολιτικη, ή για να ακριβολογώ δεν το κάνω ποτέ, αλλά αυτή την φορά νομίζω ότι πρέπει να δει και να κρίνει όλος ο κόσμος την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟ στον Βοτανικό και της ΑΕΛ στην Λάρισα. Η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος με συνεχείς ερωτήσεις στην Βουλή και με παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων προσπαθεί να βάλει εμπόδια στα όνειρα πολλών οπαδών του Παναθηναικου. Δεν είναι οπαδικό το θέμα. Αντίθετα είναι πολιτικό με την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ να κρίνεται επιεικώς γελοία.

Για τα «εμπόδια» που παρουσιάζονται τις τελευταίες μέρες για την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό (σ.σ. επερώτηση για θέματα ασφάλειας από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αντίδραση της παράταξης του Αλέξη Τσίπρα στο Δ.Σ. του Δήμου Αθηναίων), ο Νίκος Πατέρας επισήμανε: «Υπάρχει μια υποκρισία από τοπικούς παράγοντες γύρω από αυτό το θέμα. Για μια περιοχή που είναι υποβαθμισμένη προσπαθούν να την παρουσιάσουν εντελώς διαφορετική. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι της περιοχής θα είναι ικανοποιημένοι με αυτό που θα προκύψει με την δημιουργία του γηπέδου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Οι ερωτώντες βουλευτές

Δραγασάκης Γιάννης Κουβέλης Φώτης Κοροβέσης Περικλής Μπανιάς Γιάννης Ψαριανός Γρηγόρης Φιλίνη Άννα

Το Συνανασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα βρει απέναντι της η Λάρισα σ' ότι αφορά την κατασκευή νέου γηπέδου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε την καταψήφιση της τροπολογίας για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ καθώς η παράταξη κάνει λόγο για ξεπούλημα δημόσιου χώρου για την απόφαση της πολιτείας να παραχωρήσει έκταση στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ για να χτιστεί εκεί το νέο γήπεδο.
Ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα στην οποία αναφέρει: "Ένας δημόσιος χώρος που προοριζόταν για αθλητικές υποδομές που θα εξυπηρετούσαν τον μαζικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης και της περιοχής, εκχωρείται και θυσιάζεται σε επιχειρηματικά συμφέροντα".

Γιατί ρε παιδιά τόση υποκρισία; η βγείτε και πείτε δεν θέλουμε γήπεδο ή σταματήστε τον υπόγειο πόλεμο
το να συνεχίζετε να το παίζεται πως θέλετε γήπεδο και παράλληλα να πολεμάτε με κάθε τρόπο την κατασκευή του είναι ότι πιο άθλιο πολιτικά, και αν συνεχίσετε την ίδια τακτική δεν θα αργήσει η ώρα που θα την πληρώσετε σε ψήφους. Μπορεί μέχρι τώρα η στάση του λίγο κρύο λίγο ζεστό να σας έχει ευνοήσει πολιτικά, αλλά να θυμαστε πως οι χλιαροί στο τέλος πάντα αποκαλυπτονται!

Σπύρος Μ