Ποιο είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Ν.Δ. ;

27.2.09

krogias.blogspot.com

Το ανέκδοτο της 5ετίας:
«Οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου Τομέα, περικόπτονται»

Κ. Καραμανλής, 20/3/2004, Προγραμματικές Δηλώσεις, Βουλή.

Αν νομίζετε ότι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Ν.Δ. είναι το Βατοπέδι, πλανάστε πλάνην οικτράν... Αν και η λίστα είναι μεγάλη και μετρά πλέον πάνω από 50 σκάνδαλα, ούτε το Βατοπέδι, ούτε ο Ζαχόπουλος, ούτε τα ομόλογα, είναι αυτά που κάνουν την διαφορά.

Επίσης, σας κάνει εντύπωση που ο Παυλόπουλος είναι ο αγαπημένος υπερυπουργός του Καραμανλή και ο "αμετακίνητος" όσες γκάφες και όσες πολιτικές ευθύνες και αν έχει για πολλά και διάφορα θέματα;




Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών που χρεώνεται η Ν.Δ. και ζούμε σήμερα όλοι μας τις επιπτώσεις του (τι εξωτερική κρίση και κουραφέξαλα) είναι η πολυδιαφημιζόμενη "Επανίδρυση του Κράτους". Οι νόμοι Παυλόπουλου: 3242/2004 (Ρυθμίσεις για την οργάνωση και λειτουργία της Κυβέρνησης, τη διοικητική διαδικασία και τους Ο.Τ.Α. ) και 3260/2004 (Ρυθμίσεις του συστήματος προσλήψεων και θεμάτων δημοσίας διοίκησης) που "πέρασε" από το Θερινό Τμήμα της Βουλής ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Πως να "παραιτήσεις" έναν υπουργό που "βοήθησε" τόσο πολύ στην "Επανίδρυση", με την οποία μέσα σε μία νύχτα καρατόμησε ουσιαστικά εικοσιπέντε χιλιάδες ΕΜΠΕΙΡΑ διευθυντικά στελέχη της κρατικής διοίκησης - όλων των αποχρώσεων. Μην ξεχνάμε ότι πολλοί ΠΑΣΟΚοι κατηγορούσαν το ίδιο το κόμμα ότι δεν βολεύει μόνο πράσινους - από την υψηλότερη βαθμίδα μέχρι και τη χαμηλότερη, μεταξύ αυτών και τα στελέχη διοίκησης της εκπαίδευσης, για να βολευτούν με αδιαφάνεια (π.χ. συνέντευξη) και συνοπτικές διαδικασίες, τα "γαλάζια παιδιά" ή αλλιώς "BLUE BOYS", με τους παχυλότατους μισθούς που βλέπουμε σήμερα ΕΔΩ!!! κι ΕΔΩ!!!

Μην ψάχνετε να βρείτε άδικα "τις πταίει" για αυτά που περνάμε σήμερα. Η "μάσα" ξεκίνησε με το "καλημέρα" της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ..
Άντε, τρώνε καλά, αλλά ρε διάολε, είναι και ανίκανοι! Έχουν καταστρέψει την χώρα!

Για αυτό, ας ρίχνει και μια ματιά στον καθρέφτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Αντώναρος, κάθε φορά που κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για "βουλιμία για την εξουσία"...

Δεν ξεχνάμε τι έγινε το καλοκαίρι του 2004... Ξεκίνησε η "επανίδρυση του Κράτους"...