Ο Χ. Μαρκογιαννάκης και τα τρακτέρ-δολοφόνοι!

3.2.09

ideodoxeio.blogspot.com


Προχθές, σε εκδήλωση της ΝΔ στα Χανιά ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης (ή μήπως Μαρκογιάννης όπως τον λένε οι συντοπίτες του τώρα πια;) έλεγε "Θα καλοδεχτούμε τους αγρότες στην Αθήνα. Εγώ δε θα δώσω εντολή να σκίσουν τα λάστιχα των τρακτέρ, όπως είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ" και άλλα πολλά όπως έδειξε και το Mega σήμερα το μεσημέρι (φαντάζομαι πως το βράδυ δεν θα προβληθεί αυτό το video).

Χθες, ύστερα από τις πολύωρες επιχειρήσεις των ΜΑΤ στο λιμάνι, για τις οποίες ο Αντώναρος είπε ότι "δεν ασκήθηκε βία", προσβάλλοντας για άλλη μια φορά την νοημοσύνη όσων είδαν στην τηλεόραση αστυνομικούς να ξυλοκοπούν αγρότες με τα γκλόμπ από την ανάποδη, ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι "
Δεν επετέθησαν οι αστυνομικοί. Τα τρακτέρ πέσανε πάνω τους με τις πιρούνες. Κινήθηκαν με... δολοφονικές διαθέσεις"! Όπως και ότι δεν θα αφήσει τους αγρότες να κυκλοφορούν με τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας!

Σήμερα, ύστερα από την επίθεση με δακρυγόνα για δεύτερη συνεχή ημέρα στους αγρότες και με την παρουσία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε απλώς, ότι τα δακρυγόνα είχαν πέσει λίγο νωρίτερα κι όχι την ώρα που μιλούσε ο κ.Παπανδρέου! Αντίθετα όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και οι δημοσιογράφοι που μετέδιδαν τα επεισόδια επιβεβαιώνουν ότι τα ΜΑΤ συνέχιζαν να ρίχνουν δακρυγόνα και μετά την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν στον χώρο του λιμανιού!

Γραφικός ή επικίνδυνος ; Ή απλώς μαλ**** ;
Μάλλον είναι ο καταλληλότερος για την δουλειά...