Ακόμα και οι τυφλοί θα δουν...

3.4.09

Να συμβεί κι΄ αυτό και να πάει για εκλογές ο Άρχων της Ραφήνας, αρπάζοντας την ευκαιρία με την παραπομπή Παυλίδη για να μην αντιμετωπίσει τις ευθύνες του απέναντι στη χώρα, να πάει σε πρόωρες διπλές εκλογές, να πάει στην αντιπολίτευση παραμένοντας στην ηγεσία της Ν.Δ. – κάτι που θα το κάνει και το ξέρουν όλοι οι δελφίνοι οι οποίοι έχουν σκυλιάσει μαζί του- και να ζητά τον Μάρτη του 2010 να επανέλθει στην εξουσία αφού θα προκαλέσει εκλογές λόγω της προεδρικής εκλογής...!

Θα φτάσει μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζεται ότι για την χρεοκοπία που θα έχει επισυμβεί τότε, κατά πως το πάει η κυβέρνηση του τώρα, θα φταίει το ΠΑΣΟΚ. Και όμως είναι ένα αρρωστημένο σχέδιο που το επεξεργάζεται η νέα δεινοκρατία για να αποφύγει να αναλάβει τις ευθύνες της για το χάος που έχει προκαλέσει. Θα τα φορτώνει τότε όλα στο ΠΑΣΟΚ, και όποιον πάρει ο χάρος.

Αν είναι να συμβεί αυτό στη δύσμοιρη χώρα μας, ακόμα και οι τυφλοί θα δούνε από το σοκ, εκτός από το δικό μας καγκέλωμα. Από τους ανθρώπους που μας βάλανε σαν καβούρια στο σακούλι για να μην αναπνέουμε, όλα να τα περιμένεις. Το χειρότερο για μας και τη χώρα είναι η απόλυτη επιβίωση γι’ αυτούς, και θα την επιδιώξουν πάση θυσία. Σιγά που θα σκοτιστούν για το μέλλον της χώρας που την έχουν ήδη φέρει στα έσχατα.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Κοινοποιήστε το στο Facebook