Ένα πρώτο σχόλιο

6.8.09

Η επιστροφή της Παραπολιτικής στα δρώμενα της blogoσφαιρας ήταν προγραμματισμένη για την 17η Αυγούστου αλλά το αιφνίδιο "λουκέτο" στο troktiko δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους...

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά και να σχολιάσουμε ακόμα περισσότερο . Είναι όμως ακόμα νωρίς . Πιστέψτε μας είναι πολύ νωρίς . Κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή για ποιο λόγο η Google προχώρησε στη σημερινή ενέργεια .

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι . Κακώς ο κόσμος στρέφεται ενάντια στην Google . Η εταιρία δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη . Η Google παρέχει δωρεάν τη φιλοξενία όλων των blogs με την κατάληξη blogspot.com . Οφείλει λοιπόν να εξετάσει κάθε καταγγελία που γίνεται για sites/blogs τα οποία "ανεβάζει" η ίδια .

Δεν ξύπνησαν ένα πρωί και αποφάσισαν να κατεβάσουν το Troktiko ! Έλαβαν κάποιες καταγγελίες και συγκεκριμένα επώνυμες καταγγελίες . Λογικά από κάποια πρόσωπα που έχουν συγκρουστεί κατά καιρούς με το συγκεκριμένο ιστολόγιο .

Προσοχή ! Το blog δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά . Η Google προχωρά σε "περίληψη" του περιεχόμενου του και στη συνέχεια θα καταλήξει σε συγκεκριμένες αποφάσεις . Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς θα συμβεί . Κάποια blogs που πέρασαν από παρόμοιο έλεγχο , εξασφάλισαν την παραμονή τους στο Διαδίκτυο . Κάποια άλλα δεν τα κατάφεραν .

Προτείνουμε πάντως σε όλους τους φίλους αναγνώστες να μην προτρέχουν σε συμπεράσματα και διαπιστώσεις καθώς το troktiko δεν ήταν ένα κοινό blog και δεν ήρθε ουρανοκατέβατο...

Κοινοποιήστε το στο Facebook