Κουρασμένος και με τον πλεόν επίσημο τρόπο...

27.9.09

Ήταν 22 Μαρτίου του 2009 όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυπτε μέσω της Realnews ότι ο πρωθυπουργός του εκμυστηρεύτηκε ότι θα αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία , αν δεν καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές . Ο λόγος ; Η κούραση που νιώθει...

Μπορείτε να δείτε εδώ τι γράφαμε τότε γιατί τα γραπτά μένουν...

Λίγους μήνες αργότερα , ο Καραμανλής θα ξεκαθαρίσει στη συνέντευξη του στον Πρετεντέρη εν όψει Ευρωεκλογών ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο κι ότι παραμένει "στην πρώτη γραμμή" . Λίγες μέρες αργότερα , θα δώσει συνέντευξη στο Alter και στο Ν.Χατζηνικολάου σαν να μην τρέχει τίποτα !

Το συμπέρασμα όμως που βγήκε από τη δήλωση Καραμανλή στον Πρετεντέρη είναι ότι ο Χατζηνικολάου είπε ψέμματα σε έναν ολόκληρο λαό για τον πρωθυπουργό του!

Αυτό δείχνει να μην ενοχλεί καθόλου όμως τον Καραμανλή ο οποίος...

...και σήμερα μίλησε στη Realnews και στον άνθρωπο που κατά δήλωση του , τον συκοφάντησε...

Ο Καραμανλής ένιωσε την ανάγκη να "νομιμοποιήσει" με τρόπο σαφή τη δήλωση του περί "κούρασης" . Γι'αυτό τον λόγο εξάλλου , θα δούμε και μια συνέντευξη του αύριο στο Alter.

Όλα αυτά θα είχαν ενδιαφέρον όμως σε μια χώρα με ισχυρή μνήμη και κρίση . Στην Ελλάδα των λωτοφάγων και της μαζικής αποχαύνωσης ο Καραμανλής και οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε θέλουν , χωρίς να φοβούνται μήπως φανούν ανακόλουθοι των προηγούμενων πράξεων τους.

Σκεφθείτε μόνο ότι ο "κομιστής" Θέμος εξακολουθεί να θεωρείται "έγκυρος" δημοσιογράφος , ο "λήπτης" Ανδριανός έχει το θράσος να ζητάει την ψήφο των πολιτών της Αργολίδας και ο κρατικοδίαιτος Τράγκας κουνάει το δάκτυλο στη Νέα Δημοκρατία που τόσα χρόνια τον ταΐζει..

Ελλάδα...

Κοινοποιήστε το στο Facebook