Το χαζό κόλπο του Μάκη

16.11.09

Την οργή του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ντόρας Μπακογιάννη έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα της εφημερίδας "Veto" και οι δυο πολιτικοί ήδη σκέφτονται να ακολουθήσουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Κι αν για τον Βενιζέλο το έχουμε αναλύσει αρκετά , ο λόγος που εξοργίστηκε η Ντόρα γίνεται σήμερα γνωστός.

Πρόκειται λοιπόν για ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο ένθετο VetoMag της εφημερίδας το οποίο έγραφε :

"Στα νιάτα της είχε αρκετές ερωτικές σχέσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι...

...κανείς τους δεν την ερωτεύτηκε πραγματικά. Της προσέφεραν ηδονή -λένε παρατηρητές εκείνων των ημερών- για να κερδίσουν προνομιακή σχέση με τον πατέρα της. Ακόμη κι αν η ίδια δεν το παραδεχόταν ούτε στον εαυτό της, βαθιά μέσα της ήξερε..."

"Έχει άγρια ανταγωνιστική σχέση με την κόρη της και εξαντλεί τον αυταρχισμό της στον γιο της. Ζηλεύει τον Ισίδωρο και κάνει υποχωρήσεις για να μην τον χάσει..."

"Γι’ αυτό, λοιπόν, μην την παρεξηγείτε όταν συμπεριφέρεται σαν αντιπαθέστατη ψηλομύτα που δεν χωνεύει τα άντερά της..."


Πρόκειται φυσικά για ένα από τα πλέον εμετικά άρθρα που έχουμε διαβάσει και πολύ σωστά καταφεύγει η Ντόρα Μπακογιάννη στην Δικαιοσύνη.

Το κόλπο του Τριανταφυλλόπουλου είναι ξεκάθαρο . Με 2-3 μηνύσεις θα κερδίσει δωρεάν διαφήμιση για την εφημερίδα του ενώ θα παίξει το σενάριο του στυλ "Μας πολεμάει η εξουσία γιατί είμαστε αδέσμευτοι"...

Αλλά ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει . Το ίδιο είχε κάνει και η Realnews με τις περίφημες αγωγές της οικογένειας Πελέκη και του Βουλγαράκη . Αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Ο Μάκης έμπλεξε άσχημα...

Κοινοποιήστε το στο Facebook