Bρώμικος πόλεμος

19.2.10

Γράψαμε ήδη από την πρεμιέρα των Αρβανίτη-Μπιζόγλη ότι ο πόλεμος που θα δεχθούν από τα παπαγαλάκια των ιδιωτικών καναλιών θα είναι ιδιαίτερα έντονος και κυρίως βρώμικος.

Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιωνόμαστε όλο και περισσότερο.

Χθες, μόλις την 4η ημέρα της τηλεοπτικής παρουσίας του συγκεκριμένου διδύμου στον αέρα, τα γνωστά παπαγαλάκια που εκτελούν δημοσιογραφικά συμβόλαια, έγραψαν :

Άρχισε η γκρίνια. Στους διαδρόμους της ΕΡΤ ακούγονται πολλά και διάφορα. Τα παρασκήνια από τα τηλέφωνα των οργισμένων τηλεθεατών έχουν φτάσει μέχρι τα αυτιά της νέας διοίκησης.

Ότι και καλά τηλεφωνούν οργισμένοι τηλεθεατές...Μήπως είναι...

...τίποτα θείες των Λυριτζή-Οικονόμου;

Τα νούμερα μέτρια για ένα δίδυμο που πολυ-διαφημίστηκε και θα... έπρεπε τις πρώτες ημέρες να έρχονται συνεχώς πρώτοι.

Είδατε εσείς καμία διαφήμιση για το συγκεκριμένο δίδυμο; Δευτέρα ξεκίνησαν, Πέμπτη ανακοινώθηκαν! Η μόνη τους διαφήμιση ήταν το δελτίο Τύπου της πρόσληψης τους...

Έκοψαν μερικές μονάδες από τον κακομοίρη τον Αυτιά και τις έδωσαν στον Αρβανίτη και τη Μπιζόγλη για να τους στηρίξει η AGB (μέχρι πότε;).

Μιλάμε για αστεία πράγματα. Μαγείρεψε η ΕΡΤ τα νούμερα της AGB, για να μην στεναχωρηθεί η Μπιζόγλη...Μπούρδες!

Σήμερα τους παρακολούθησε και ο Γερουλάνος στο σπίτι του πριν ξεκινήσει για το γραφείο του και τράβαγε τα μαλλιά του. Το χειρότερο δίδυμο που πέρασε ποτέ από το πρωινό της κρατικής τηλεόρασης. Ανεπαρκείς σε όλα μέχρι και στο laptop του Αρβανίτη που του έδωσε η κρατική τηλεόραση για να το κρατάει κλειστό!...

Μισθωμένες αναρτήσεις, δημοσιογραφία της δεκάρας

Κοινοποιήστε το στο Facebook