Υπερασπίζοντας το τίποτα!

28.2.10

Με μια ακόμα δήλωση του στη Realnews, ο Προκόπης Παυλόπουλος υπενθυμίζει σε όλους ότι παραμένει ο τελευταίος νοσταλγός της εποχής Καραμανλή, μιας εποχής στην οποία ο ίδιος πρωταγωνίστησε σε κάθετι που πλήγωσε τους Έλληνες.

Από τις πυρκαγιές της Πάρνηθας μέχρι τον Δεκέμβρη κι από τις πυρκαγιές της Αθήνας μέχρι την υπόθεση των Πακιστανών, ο Προκόπης Παυλόπουλος συμβόλισε για 5,5 χρόνια αυτό που κάποιοι περιγράφουν ως "η αλαζονεία στην εξουσία".

Άνθρωπος καλλιεργημένος που παρασύρθηκε από τα πολύχρωμα φώτα της Πολιτικής και μεταμορφώθηκε σε ένα θρασύτατο πολιτικάντη που δεν σεβάστηκε σε τίποτα το λαϊκό αίσθημα οργής προς τα πεπραγμένα του Υπουργείου του.

Έμεινε 5,5 χρόνια σταθερός στο πόστο του χωρίς ποτέ και κανένας να τολμήσει να τον μετακινήσει, χωρίς ποτέ κανείς να του ζητήσει να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που οι μηχανισμοί ,που ο ίδιος όφειλε να είχε οργανώσει, διέπραξαν.

Σήμερα, μας ζητάει να υπερασπιστούμε το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο πάλαι πότε σεβαστός Καθηγητής, με κάνει να τον λυπάμαι...

Λίγοι άνθρωποι, μικρές πολιτικές, κενές δηλώσεις, ευνουχισμένο ακροατήριο.

Κοινοποιήστε το στο Facebook