Κριτική...με το ζόρι !

16.2.10

«Παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, από τη Μόσχα στο CNN .
Όπως, επίσης, και την άλλη συνέντευξη, που έδωσε στο ρωσικό πρακτορείο ‘’Νοβόστι’’. Ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν ζητάει οικονομική βοήθεια. Ζητάει πολιτική στήριξη, ζητάει χρόνο για να μπορέσει να δανείζεται και η Ελλάδα με τους όρους που δανείζονται άλλες χώρες.
Την ίδια στιγμή, που λέει αυτά από τη Ρωσία, ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών, ο καθ΄ ύλην αρμόδιος και στενότερος συνεργάτης του κ. Παπανδρέου για θέματα οικονομικής διαχείρισης, ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου μιλούσε στις Βρυξέλλες και παρομοίαζε την Ελλάδα και την Ελληνική Οικονομία, με τον ‘’Τιτανικό’’.
Είναι ξεκάθαρο, ότι από τη μία ο πρωθυπουργός από τη Μόσχα και από την άλλη ο υπουργός Οικονομικών από τις Βρυξέλλες στέλνουν εντελώς αντιφατικά μηνύματα στις παγκόσμιες αγορές. Η αντιφατικότητα αυτή πλήττει την αξιοπιστία της κυβέρνησης και δημιουργεί πρόβλημα στην εικόνα της Ελλάδος και της οικονομικής πολιτικής, που ασκεί η κυβέρνηση στις παγκόσμιες αγορές.

Για ποιο λόγο νιώθουν στη Νέα Δημοκρατία την ανάγκη να σχολιάζουν αρνητικά οτιδήποτε λέει ο πρωθυπουργός ή ο Υπ. Οικονομικών ; Σήμερα ο Παναγιωτόπουλος ανακάλυψε "αντιφατικότητα"...

Θα μου πείτε βέβαια ότι ο Παναγιωτόπουλος ήταν περήφανος για την εποχή Καραμανλή! Ο καθένας με τον πόνο του...

Κοινοποιήστε το στο Facebook