Δεν αντέχεται η κομπανία του Alter

15.3.10

Στην εποχή της κυριαρχίας του lifestyle και του infotainment, μόνο δυο δελτία ειδήσεων έχουν παραμείνει στη ζώνη των 8. Δεν μετράμε αυτό του Ant1 γιατί είναι απόπειρα δελτίου κι όχι κανονικό δελτίο.

Το δελτίο του Mega παίζει πλέον μόνο του. Παρά τα γνωστά και σημαντικά μειονεκτήματα του, είναι το μοναδικό δελτίο που προσεγγίζει τα θέματα με κάποια στοιχειώδη σοβαρότητα. Καθόλου τυχαία, είναι το μόνο δελτίο το οποίο απασχολεί τόσους διαφορετικούς ρεπόρτερς.

Το άλλο δελτίο είναι αυτό του Alter το οποίο έχει μείνει στη δεκαετία του 1990. Ο Τράγκας έχει εξελιχθεί σε μια βαριεστημένη γραφική φιγούρα που επαναλαμβάνει κάθε βράδυ τις ίδιες εκφράσεις ενώ ο Άκης Παυλόπουλος είναι απλά Άκης Παυλόπουλος!

Όσο για την κυρία της παρέας, η Κάτια Μακρή έχει το πιο εύστοχο σχόλιο της παρέας αλλά υποστηρίζει τις...

...επιλογές της κυβέρνησης πιο πολύ κι από τον Πεταλωτή. Όσο για τον Χατζηνικολάου, έχει ξεμείνει στην εποχή του Καταλληλότερου όπου έλυνε κι έδενε στο χώρο της γαλάζιας παράταξης. Η νέα ιδιότητα του εκδότη του προσφέρει απλόχερα μια ιδιαίτερα αντιτηλεοπτική αλαζονεία που δεν αντέχεται...

Το Mega παίζει μόνο του κι αυτό είναι επικίνδυνο για τη Δημοκρατία και τις σχέσεις Πολιτικής-ΜΜΕ. Χρειάζεται ένα ακόμα πραγματικά δυνατό δελτίο για να βελτιώσει τον ανταγωνισμό. O Αnt1 διστάζει, στον Αlpha ψάχνουν τρόπο να εξαφανίσουν την ενημέρωση από το πρόγραμμα τους ενώ το Alter φέρει πάντα το επίπεδο των ιδιοκτητών του.

Βλέπω τον Πρετεντέρη να παίρνει σύνταξη στα παράθυρα...

Κοινοποιήστε το στο Facebook