Περι φΟΝΝΕΔ

15.3.10

Έχουμε λάβει δίχως υπερβολή εκατοντάδες e-mails με κεντρικό θέμα τις ερχόμενες εκλογές της ΟΝΝΕΔ από διάφορους περίεργους αποστολές που μας πληροφορούν για τα "αίσχη" καθενός εκ των υποψηφίων.

Έχουμε επιλέξει συνειδητά να μην ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα, αν και θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά.

Κι επειδή οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι απεχθανόμαστε τις κομματικές νεολαίες με τη σημερινή τους μορφή. Η ΟΝΝΕΔ (όπως και η Νεολαία ΠΑΣΟΚ) δεν είναι τίποτα περισσότερο από...

...ένα σχολείο παραγοντισμού, τίποτα περισσότερο από έναν κομματικό μηχανισμό που θα "παράγει" νέους πολιτικούς και βουλευτές.

Και μιας κι αναφερόμαστε στην ΟΝΝΕΔ, αρνούμαστε να ασχοληθούμε σοβαρά με την παράταξη που έφερε πρώτη στα ελληνικά πανεπιστήμια τους μπράβους και τους τραμπούκους. Αρνούμαστε να ασχοληθούμε σοβαρά με την οργάνωση που το μόνο που προσφέρει στην κοινωνία είναι η στήριξη στην απολιτικ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τα γνωστά βανάκια των περιφερόμενων Rangers.

Μαθαίνουμε ότι τώρα σκοτώνονται και μεταξύ τους. Δικαίωμα τους. Είναι γνωστό εξάλλου ότι στη ζούγκλα επικρατεί ο πιο κτηνώδης. Ας εκλέξει λοιπόν η ΟΝΝΕΔ όποιον θέλει. Θα τα καταφέρει και χωρίς τη δική μας συνδρομή. Δεν είναι δύσκολο να αναδειχθεί ένας ακόμα Παπανικολάου, ένας ακόμα προκλητικά ημιμαθής φοιτητοπατέρας. Δύσκολο είναι να συγκρατείς την οργή και τα βιώματα σου. Δύσκολο είναι να ξεχάσεις το Νίκο Τεμπονέρα...

Κοινοποιήστε το στο Facebook