ΝΑΙ στο Ταμείο Στήριξης αλλά...

4.3.10

Όπως διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία:

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε την πρόταση του Φιλίππου Πετσάλνικου, να τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας για τη συγκέντρωση χρημάτων, που θα διατεθούν αποκλειστικά για την μείωση του δημοσίου χρέους.
Αναμένεται να ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος όπου θα μπορεί να καταθέσει, όποιος το επιθυμεί, τον οβολό του, μέσω όλων των ελληνικών τραπεζών εντός και εκτός Ελλάδος. "Η Ελλάδα, ο ελληνισμός, δεν έχει μόνο τους φοροφυγάδες, ή τους εισφοροδιαφεύγοντες, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων χαρακτηρίζεται από το φιλότιμο, από αρχές, αξίες και από την αγάπη για την πατρίδα", σχολίασε ο πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος είχε και την ιδέα για τη δημιουργία αυτού του ταμείου στήριξης.

Δεν διαφωνούμε με τη δημιουργία του Ταμείου Στήριξης, ειδικά όταν αναλαμβάνει επικεφαλής ο Κάρολος Παπούλιας ο οποίος αποτελεί μια μικρή εγγύηση για τη διαχείριση των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν.

Ζητάμε όμως την επιβολή ενός όρου: Οι καταθέσεις στο Ταμείο Στήριξης να καλύπτονται από άκρα μυστικότητα και να απαγορεύεται αυστηρά η δημοσιοποίηση των ονομάτων αυτών που κατέθεσαν τον οβολό τους. Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε από τους διάφορους "Σωτήρες" που θα παρελάσουν από τα κανάλια και θα ανακοινώνουν τα ποσά που κατέθεσαν "για την Πατρίδα".

Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας το κάνει σιωπηλά χωρίς το δέλεαρ της δημοσιότητας.
Διαφωνεί κανείς;

Κοινοποιήστε το στο Facebook