Η φήμη που σέρνεται

3.6.10

Μιας και μετά το χθεσινό συγκλονιστικό παιχνίδι του ΟΑΚΑ πολλοί ασχολούνται σήμερα με το μπάσκετ, θα σας μεταφέρουμε μια φήμη που σέρνεται στα δημοσιογραφικά γραφεία, με όχι και τόσο καλούς σκοπούς.

Από το final 4 στο Παρίσι και μετά, κυκλοφορεί ότι οι Αγγελόπουλοι τα βρήκαν σε όλα με το Βασίλη Σπανούλη του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό λήγει φέτος το καλοκαίρι.

Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Σπανούλης έχει δεχθεί ήδη δυο ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις, τόσο από τη Ρεάλ όσο κι από τον Ολυμπιακό. Δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα.

Πάντως στο ερώτημα αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό, είχε...

...απαντήσει σε συνέντευξη του το 2008:

"Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θέλω να το τιμήσω και με το παραπάνω. Θέλω πολύ να πάρω μια Ευρωλίγκα, που μαζί με το ολυμπιακό μετάλλιο είναι οι μόνοι δύο μεγάλοι τίτλοι που λείπουν από τη συλλογή μου. Όσο για τον Ολυμπιακό, είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο, που και στο παρελθόν με είχε προσεγγίσει, χωρίς ωστόσο να ενδώσω. Τι να πω; Είμαι επαγγελματίας και δεν ξέρεις ποτέ πώς τα φέρνει η ζωή".

Αν πάντως το θέμα είναι οικονομικό, οι Γιαννακόπουλοι δεν θα τον αφήσουν να φύγει...

Υ.Γ 1 Αυτός είναι και ο λόγος που η Πράσινη παίζει συνέχεια το όνομα του στο πρωτοσέλιδο και τον χαρακτηρίζει συνεχώς ηγέτη της ομάδας. Είναι κι αυτό ένας είδος "συναισθηματικής" πίεσης...

Υ.Γ 2 Πέτζα ή Ντιρκ; Υπομονή...

Κοινοποιήστε το στο Facebook