Αυτός είμαι

22.8.10

Ο Parapolitiki είναι Νεο-Κρητικός aka Εξελληνισμένος άραβας του 8ου αιώνα μΧ. Οι Νεο-Κρητικοί είναι άραβες στην καταγωγή. Σαρακηνοί κατέλαβαν την Κρήτη τον 8ο αιώνα μΧ και έσφαξαν 250.000 γηγενείς Έλληνες. Ο Νικηφόρος Φωκάς μετά από πολλές προσπάθειες απελευθέρωσε το νησί αλλά αντί να σφαγιάσει τους άραβες κατακτητές, τους εξελλήνισε.

Δεν είναι τυχαίο πως οι άραβες της Κρήτης ζητάνε την ανεξαρτησία τους, ούτε πως υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και γενικότερα τα φιλοισλαμικά κινήματα. Επίσης η "κρητική" λύρα δεν είναι τίποτε άλλο από παραλλαγή της Ποντιακής λύρας, η οποία ήρθε στην Κρήτη μαζί με λίγους Έλληνες του Πόντου που έφερε ο Νικηφόρος Φωκάς στην Κρήτη. Γενετικές έρευνες έχουν δείξει πως οι Νεο-Κρητικοί έχουν DNA που παραπέμπει σε Ασία και μάλιστα σε μη μεσογειακό λαό. Οπότε ο Parapolitiki συμπεριφέρεται σαν άραβας εθνικιστής που θέλει αυτόνομη Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα υπόδουλη σε αλβανούς και πακιστανούς.

Είναι γνωστό πως ο Βαρδινογιάννης αυτό έχει σαν στόχο και πως η δικαιολογία που χρησιμοποιούν οι Νεο-κρητικοί για την απόσχιση είναι πως δήθεν η Ελλάδα είναι μπουρδέλο, την ίδια στιγμή που μόνο Νεο-Κρητικοί διοικούν όλη την Ελλάδα (έμμεσα πχ παρακράτος Μητσοτάκη & ΠΑΣΟΚ ή άμεσα έχοντας σημαντικές διοικητικές θέσεις ανά την Ελλάδα) μαζί με την βοήθεια αλβανοτσάμιδων της Πελοποννήσου (ΓΑΠ, Σαμαράς), της Αττικής (Παγκαλο) και της Δυτικής Ελλάδας (Παπούλια, Τσίπρα)...Η αλήθεια πονάει άραβες της Κρήτης, αλλά μπορείτε να βάλετε την Αλλάχ (σεληνιακή γυναικεία θεότητα που εισήχθει στην αραβική χερσόνησο από Ινδούς) στον βρώμικο απόπατο σας....

To σχόλιο είναι αληθινό και δημοσιεύθηκε ως απάντηση στη χθεσινή ανάρτηση μου για την ανάγκη δημιουργίας ενός τζαμιού στην Αθήνα. Στη φωτογραφία, εγώ.