Πλήρης επιβεβαίωση του ΒΗΜΑτος

7.9.10

Δεν έχει κανένα νόημα να κάτσουμε να απαριθμήσουμε τα ρεπορτάζ περί ανασχηματισμού που έπεσαν έξω. Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ένα τέτοιο εύρος αλλαγών. Εκεί που κοροϊδεύαμε τα ΜΜΕ για πληθώρα ονομάτων, τελικά χρειάστηκαν περισσότεροι για να συμπληρωθούν τα 48 μέλη του νέου σχήματος.

Οφείλουμε πάντως να αναγνωρίσουμε στο ΒΗΜΑτοδότη της 27ης Αυγούστου την αποκλειστικότητα της διπλανής φωτογραφίας, από τη ορκωμοσία των νέων υπουργών:

Ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που ο κ. Νίκος Αθανασάκης προσήλθε στη Βουλή χωρίς να ήταν εκεί ο κ. Παπανδρέου. Συνεργάτης μου συνέλαβε χθες τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού να συνομιλεί με τον καλό φίλο του κ. Τηλέμαχο Χυτήρη. Το θέμα της συζήτησης ήταν οι... τρίχες. Δεν εννοώ τα σενάρια για τον ανασχηματισμό, αλλά το γεγονός ότι ο Τηλέμαχος δεν διαθέτει πλέον τον εμβληματικό μουστάκι του.Ο πρώην υπουργός εξηγούσε ότι η απουσία του μύστακος δεν οφείλεται σε κάποιο λάθος στο ξύρισμα, αλλά σε μια καλοκαιρινή παρόρμηση επιστροφής στα χρόνια της αθωότητας. Φρόντισε όμως να προσθέσει ότι το μουστάκι πρόκειται να επανέλθει ενισχυμένο από μούσι.