Κάποιοι φταίνε

20.11.10

Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να σβήνω e-mails με ρατσιστικό και ξενοφοβικό περιεχόμενο, τα οποία έχουν αυξηθεί σημαντικά μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Δήμο της Αθήνας και μετά τη...φαεινή ιδέα του Νικήτα Κακλαμάνη να εξασφαλίσει την εκλογή του μέσα από ένα ακροδεξιό παραλλήρημα εναντίον του Γιώργου Καμίνη.

Διαβάζω απίστευτα ανακριβή πράγματα, ο μέσος ακροδεξιός περιγράφει τον μέσο μουσουλμάνο ως έναν αιμοσταγή Ταλιμπάν που βιάζει γυναίκες και καίει χριστιανικούς ναούς. Το κακό είναι ότι ιδέες αυτές εκφέρονται καμουφλαρισμένες και από τα παράθυρα της τηλεοπτικής μας Δημοκρατίας, κάποιοι επιλέγουν συνειδητά να προσφέρουν άφθονο νερό στο μύλο μιας επικίνδυνης ξενοφοβίας.

Τα πράγματα στις γειτονιές της Αθήνας αγριεύουν και κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν το μέγεθος των ευθυνών τους. Συγκεκριμένοι πολιτικοί χώροι εξασφαλίζουν συνεδητά την επιβίωση τους στη διασπορά τέτοιου είδους ιδεών, αν και γνωρίζουν ότι έτσι το πρόβλημα χειροτερεύει.

Την ώρα που κάποιοι ασχολούνται με...

...την...καθαρότητα του ελληνικού αίματος, οι προοδευτικές δυνάμεις αυτού του τύπου οφείλουν να προστατεύσουν την καθαρότητα...του ελληνικού μυαλού. Είμαστε ένας λαός που εξασφάλισε την επιβίωση του στην εργατικότητα των Ελλήνων μεταναστών της, είμαστε από τη φύση μας εξωστρεφείς και φιλόξενοι. Ας μην μετατραπούμε σε φοβικούς κοινωνούς της ακατάσχετης ακροδεξιάς μπουρδολογίας...

Υ.Γ Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι από το Μπακού του Αζερμπαιτζαν. Δεν γνωρίζω σε ποιο Θεό πιστεύει, δεν γνωρίζω σε ποιο μέρος της Αθήνας κατοικεί, δεν μπορώ να ορίσω αν είναι "παράνομο" ή όχι. Δεν νιώθω να με απειλεί πάντως.