Ορισμένοι νομίζουν οτι ψήφισαν κάτι κενό περιεχομένου

27.7.11

Aπό την Τσούγδω:

Διαβάζω στο ρεπορτάζ του Βήματος τις χθεσινές αντιδράσεις βουλευτών στο ΚΤΕ Μεταφορών και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Κατέληξα ότι η κατάσταση θα ήταν για γέλια, ειδικά λίγο μετά την "απόφαση-ανάσα" της ΕΕ όπως κάποιοι την χαρακτηρίζουν, αν δεν απειλούσε η εξέλιξή της να μας τινάξει στον αέρα.Μακριά από εμένα οι κινδυνολογίες και η κατατρομοκράτηση, ας το δούμε ψύχραιμα...

Την προηγούμενη εβδομάδα μας δόθηκε από την ΕΕ μία ακόμη παράταση ζωής, όχι όμως άνευ όρων. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που έχουμε υπογράψει που η πλειοψηφία του Κοινοβουλίου έχει ψηφίσει και πρέπει να εφαρμοστούν.
Την αμέσως επόμενη μέρα οι ταξιτζήδες βγήκαν στους δρόμους επειδή ο Ραγκούσης αποφάσισε απλά να κάνει τη δουλειά του, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του.

Είναι μεγάλη ντροπή, οι βουλευτές που...

...ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο και το Μνημόνιο, για να γλιτώσει η χώρα από τη χρεοκοπία (επιχείρημα το οποίο προφανώς ενστερνίζονται γι' αυτό και πάνε κόντρα στην σοσιαλιστική τους ψυχούλα), να μποϋκοτάρουν την εφαρμογή τους. Εκτός και αν πιστεύουν ότι η ψήφισή τους, τους κατέστησε αρκετά γενναίους και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, εφόσον τα ψήφισαν, να τους ασκεί κριτική, που στην πράξη επιδιώκουν να τα καταργήσουν.

Η συνέχεια εδώ.