Νέοι μπελάδες για Μαρινάκη

11.7.11


Από την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2011 εκτός από τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της κακουργηματικής απάτης και της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης προέκυψε και το αδίκημα της υποκίνησης και διευκόλυνσης οργανωμένης ομάδας προσώπων για να διαπράξουν το αδίκημα της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, το οποίο αποδόθηκε με την ποινική δίωξη που άσκησε η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου στους κ.κ Ευάγγελο Μαρινάκη, Γιώργο Τσακογιάννη, Ιωάννη Παπαδόπουλο και σε άλλους άγνωστους δράστες!

Όπως προέκυψε από τις συνομιλίες οι τρεις κατηγορούμενοι συνεννοήθηκαν ώστε να στείλουν οργανωμένους οπαδούς της θύρας 7 στον αγώνα Κόρινθος-Παναχαϊκή, για να κάνουν επεισόδια και να τιμωρηθεί ο πρόεδρος των Πατρινών Αλέξης Κούγιας! Περισσότερα εδώ.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μπλέκει ακόμα περισσότερο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κι αυξάνονται οι ελπίδες του κόσμου για κάθαρση. Μένει να δούμε τι από όλα αυτά θα τεκμηριωθεί νομικά με ισχυρά επιχειρήματα...