Στα άκρα οι ιδιοκτήτες ταξί

29.7.11

Μετά και τη σημερινή συνάντηση με τον Γιάννη Ραγκούση και την πεισματική άρνηση των ιδιοκτητών ταξί να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου, δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία για τα πραγματικά αίτια των κινητοποιήσεων τους.

Δεν επιθυμούν απλά τη διατήρηση των προνομίων τους αλλά την υιοθέτηση του προεδρικού διατάγματος Ρέππα το οποίο τα αυξάνει (εδώ) αλλά και τα θωρακίζει οριστικά ακόμα και στην Ελλάδα του Μνημονίου και του Μεσοπροθέσμου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις κι όχι το "κακό timing" που δήθεν επέλεξε ο Ραγκούσης ο οποίος ως νέος Υπ.Υποδομών κλήθηκε να υπογράψει το προεδρικό διάταγμα της ντροπής. Η μη υπογραφή του σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες των ταξί δεν...

...θα βρουν ποτέ ξανά την ευκαιρία που τους χάρισε απλόχερα ο Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος και...αναβαθμίστηκε στον προηγούμενο ανασχηματισμό!

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προσέρχονται στον διάλογο και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Γνωρίζουν ότι είναι πιο πιθανό να κερδίσουν κάτι μέσα στο χάος που ήδη επικρατεί παρά σε ήρεμες συνθήκες διαλόγου στο τέλος Αυγούστου.

Όλα ή τίποτα λοιπόν από τους ιδιοκτήτες των ταξί και το μπαλάκι είναι πια στη μεριά του Υπ.Προστασίας του Πολίτη και της Δικαιοσύνης.