Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν οι ιδιοκτήτες ταξί με νέα "πράσινη" ενθάρρυνση

22.7.11

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου «να αρθούν οι παρεξηγήσεις και να επιστρέψουμε στις δουλειές μας», ζήτησε την Παρασκευή ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος, ενώ ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών - Εμπόρων Δημήτρης Ασημακόπουλος χαρακτήρισε «βαρύ πολιτικό ατόπημα» τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων μεταξύ της κυβέρνησης και του κλάδου.

Το αίτημα του κ.Λυμπερόπουλου είναι πάρα πολύ λογικό, εξάλλου κάθε πρωθυπουργός που συμμετέχει σε μια Σύνοδο Κορυφής οφείλει την επόμενη μέρα να συναντηθεί και να "λύσει τις παρεξηγήσεις" με το συνδικάτο των ιδιοκτητών ταξί που συντονίζει μια...

...πρωτοφανή παραβίαση κάθε έννοιας νομιμότητας ανά τη χώρα. Να 'ταν όμως μόνο αυτό το πρόβλημα...

Ο Δημήτρης Ασημακόπουλος της ΓΣΕΒΕ είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (το βιογραφικό του εδώ) ενώ ο γραμματέας της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος επανέλαβε σήμερα διάφορα περίεργα περί "επαναδιαπραγμάτευσης" με τους ιδιοκτήτες ταξί.

Ελπίζω στην κυβέρνηση να γνωρίζουν ότι αν κάνουν πίσω, θα χαλάσουν το καλό κλίμα της χθεσινής μεγάλης επιτυχίας. Καμία ανοχή στις καθεστωτικές συντεχνίες.