Oι τελευταίες κραυγές

22.7.11

Μπορεί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να είναι ένας δημοσιογράφος που δεν χαίρει πια απολύτως καμίας εκτίμησης αλλά η Zougla.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά sites κι ως εκ τούτου η πολιτική που ακολουθεί αξίζει να επισημανθεί.

Σε μια μάταιη προσπάθεια εμπέδωσης του κλίματος της μιζέριας, δίνει βήμα στους γνωστούς-άγνωστους προπαγανδιστές της δραχμής. Η γνώμη ενός απλού πτυχιούχου Οικονομικών (βλ.Καζάκης) έχει μεγαλύτερη αξία από τις γνώμες δεκάδων ακαδημαϊκών ενώ ξαφνικά "ειδικοί" στα οικονομικά έγιναν ο συνταγματολόγος Χρυσόγονος και ο παντός καιρού Ζουράρις!

Όσο για τον Λαφαζάνη που ήλπιζε σε ένα...


...νέο μπολσεβικισμό, δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο. Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω που κολλάει με όλους αυτούς ο Πέτρος Δούκας...

Πάντως το πραγματικά χρήσιμο συμπέρασμα είναι άλλο. Πράγματι υπήρξαν Έλληνες κεφαλαιούχοι ή διαχειριστές κεφαλαίων οι οποίοι επένδυσαν στην κάποτε πολύ πιθανή χρεοκοπία της χώρας μέσω των CDS. Όταν είδαν ότι το σχέδιο πήγε να χαλάσει, ανέστησαν μέχρι και το Αlter ενώ τα διάφορα σκασμένα από τη διαφήμιση τους portals έδιναν απλόχερα λόγο σε όλους αυτούς τους "περίεργους".

Τελικά δεν τους βγήκε και πολύ φοβάμαι ότι το πρώτο θύμα θα είναι το Alter, το οποίο σύντομα θα μετατραπεί σε Real TV αποχωρώντας από τον πατέρα Κουρή.

Όσο για τον τωρινό σωτήρα του, του εύχομαι "περαστικά" ως μια από τις εκατομμύρια πράσινες καρδιές...Remember?