Οι ευχές του γίνονται "ρεπορτάζ"

14.8.11

Την περασμένη Κυριακή, σε μια λαχταριστή αγιογραφία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ΒΗΜΑ, ο Αντώνης Καρακούσης τόνισε:


Θα προτιμούσε, με άλλα λόγια, στην παρούσα φάση, στο φόρτε της τουριστικής περιόδου, να μην είχε τη σύγκρουση με τους ιδιοκτήτες των ταξί, ούτε ενθουσιάζεται με την ιδέα ότι τον Σεπτέμβριο μπορεί τα πανεπιστήμια να πυρποληθούν εξαιτίας του νέου νόμου για τα ΑΕΙ.

Σήμερα, το ΒΗΜΑ με ρεπορτάζ "Αναζητούν «γέφυρες» για ταξί και πανεπιστήμια" μετατρέπει σε ρεπορτάζ τις ευχές του Ευάγγελου Βενιζέλου. Τίποτα όλα αυτά δεν ισχύει καθώς δεν διακρίνεται στον ορίζοντα καμία διάθεση υποχώρηση της κυβέρνησης σε κανένα από τα δυο μέτωπα. Ίσως να υποχωρήσει λίγο η Διαμαντοπούλου αλλά κι αυτή για λόγους προσωπικής φθοράς κι όχι "μετά από πιέσεις".

Μιας και οι άνθρωποι...


...χαρακτηριζόμαστε από τις επιθυμίες μας, θα πρέπει να καταγραφεί η παλαιοκομματική διάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο Υπ.Οικονομικών αναπαράγει το δόγμα που μας κατέστρεψε. Προτιμά να μην αλλάξει τίποτα από το να υπάρξουν συγκρούσεις, είναι σίγουρος ότι όλα είναι θέμα διαχείρισης κι όχι πραγματικής άσκησης της Πολιτικής.

Αυτή του η αλαζονεία τον οδήγησε και στο να αναλάβει το Υπ.Οικονομικών. Δεν θα μείνει όμως η χώρα στάσιμη για να μην δυσκολευθεί ο Βαγγέλης. Ο Παπακωνσταντίνου είχε να αντιμετωπίσει εκατομμύρια μισθωτούς και συνταξιούχους κι ο Βενιζέλος θέλει να γλιτώσει κι από τους ταξιτζήδες;