Τι Καμίνης, τι Γκλέτσος;

5.8.11

Στις 29 Ιουλίου είχα σχολιάσει αρνητικά τη διάθεση του Γιώργου Καμίνη να ανανεώσει για 3 χρόνια τη θητεία των συμβασιούχων του Δήμου της Αθήνας, κάτι που ο Καλλικράτης ρητά προέβλεπε ότι δεν θα γινόταν.

Φαίνεται τελικά ότι ο Καστανίδης λογικεύτηκε και δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου αλλά ο Καμίνης δεν...σταμάτησε εκεί κι έτσι διαβάζω σε χθεσινό δελτίο Τύπου:

Συνάντηση με βουλευτές της Α΄Αθήνας, όλων των κομμάτων, είχε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να τους ενημερώσει για την αρνητική απάντηση του υπουργού Εσωτερικών σε ό,τι αφορά την πρόταση που είχε διατυπώσει για το ζήτημα των συμβασιούχων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η συμπαράσταση των βουλευτών της Α΄Αθήνας στο αίτημα του Δήμου Αθηναίων για σχετική νομοθετική ρύθμιση.
Η Δημοτική Αρχή θα...

...ενημερώσει για το περιεχόμενο της σημερινής συζήτησης καθώς και για τις επόμενες πρωτοβουλίες της, τη διαπαραταξιακή επιτροπή που έχει συσταθεί στο Δήμο για το θέμα των συμβασιούχων. 

Εκπλήσσομαι κι όχι θετικά. Ο Γιώργος Καμίνης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και πρώην Συνήγορος του Πολίτη, απευθύνθηκε στους τοπικούς βουλευτές για να παρέμβουν υπέρ της δημοτικής αρχής στον αρμόδιο υπουργό! Ωραίο "αυτοδιοίκητο"!

Αν το έκανε ο Γκλέτσος για τον Δήμο της Στυλίδας θα τον χαρακτηρίζαμε "βλαχοδήμαρχο" και θα εισέπραττε πλήθος ειρωνικών σχολίων. Δεν είναι αυτός ο Γιώργος Καμίνης για την οποίο προεκλογικά δώσαμε μάχη...