Όταν ο Τηλέμαχος συνάντησε τον Στέλιο

28.8.11

Το tvxs.gr, το portal του Στέλιου Κούλογλου, δεν συνηθίζει να φιλοξενεί συνεντεύξεις απλών βουλευτών, πόσο μάλλον του κυβερνώντος κόμματος. Φαίνεται όμως ότι στην περίπτωση του Τηλέμαχου Χυτήρη έγινε μια εξαίρεση.

Ο πρώην πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ βρήκε στο Tvxs του πρώην μέλους του Δ.Σ της ΕΡΤ ένα φιλόξενο βήμα για να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα του στη Δημόσια Τηλεόραση. Θυμίζω ότι στις 29 Ιανουαρίου του 2010 ο Στέλιος Κούλογλου (εδώ) είχε προχωρήσει σε μια καταπληκτική δήλωση "Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Γερουλάνου, καθώς αποκαθιστά μια κατάφωρη αδικία που διαπράχθηκε σε βάρος μου".


 Στη συνέντευξη πάντως δεν αναφέρεται ότι ο Τηλέμαχος Χυτήρης διόρισε στο Δ.Σ της ΕΡΤ τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, ο οποίος κι αναμένεται να μη συμμετάσχει στο νέο σχήμα διοίκησης της ΕΡΤ μετά τις αλλαγές που αποφάσισε ο Ηλίας Μόσιαλος. Ως εκ τούτου η αποστροφή του ποιητή Τηλέμαχου "Διότι κανείς από εμάς δεν κομματικοποίησε την ΕΡΤ. Δεν υπάρχει ούτε μία αντίστοιχη ενέργεια." μπορεί να θεωρηθεί ως black humor...