Δεν βλέπει όφελος στο "άνοιγμα" των ταξί το ΛΑΟΣ

8.9.11

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:

«Να βγει κάποιος και να μας πει ποιο θα είναι το όφελος από την απελευθέρωση των ταξί. Οι μόνοι που θα ωφεληθούν είναι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων οι οποίοι θα διαθέσουν περίπου 100.000 αυτοκίνητα για τον σκοπό αυτό, άρα πάλι δουλεύουμε για την Μέρκελ, τον Σαρκοζί και τους υπόλοιπους».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ένα από τα πιο εκνευριστικά "κουσούρια" των λαϊκιστών είναι οι φράσεις "να βγει κάποιος να μας πει", "γιατί δεν μας λένε" κτλ. Θα ήθελα να ενημερώσω τον κ.Αϊβαλιώτη ότι ως πολιτικός οφείλει να ψάξει μόνος του. Δεν θα τον πάρει προσωπικά τηλέφωνο κανείς να τον ενημερώσει.

Κατά τα λοιπά, το άνοιγμα των ταξί καταργεί σε μια ημέρα το καθεστώς της μαύρης αγοράς που επικρατεί εδώ και δεκαετίες, δίνει τη...

...δυνατότητα σε όποιον θέλει να εργαστεί σε μια εποχή που η ανεργία αγγίζει το 20% ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τέλος, αποκαθιστά μια εξόφθαλμη κοινωνική αδικία που θέλει ένα επάγγελμα να αποτελεί αυστηρό προνόμιο μιας μονάχα ομάδας ανθρώπων.

Καταλαβαίνω ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει περισσότερα οφέλη σήμερα από τους ταξιτζήδες οι οποίοι είναι κατά πλειοψηφία συντηρητικοί και συνομοσιωλόγοι αλλά (ευτυχώς) ο κόσμος προχωρά...