Απροκάλυπτα ετεροχρονισμένη επίθεση της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ στον Ηλία Μόσιαλο

12.9.11

Κάπου στα μέσα του καλοκαιριού ο Υπ.Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος είχει τονίσει ότι η μη είσπραξη των φόρων από τους εφοριακούς δεν αποτελεί  δικαίωμα αλλά πειθαρχικό παράπτωμα που μπορεί να τους οδηγήσει μέχρι και στην απόλυση. Τότε έγινε ένας μικρός χαμός, υπήρξε μια σύγκρουση με τον Παπασπύρο της ΑΔΕΔΥ αλλά το θέμα ξεχάστηκε.

Ξαφνικά σήμερα, στις 12 Σεπτεμβρίου, η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ θυμήθηκε να διαμαρτυρηθεί κι αυτή με τη σειρά της για τις τότε δηλώσεις του Υπ.Επικρατείας. Του ζητάει μάλιστα να απολογηθεί και για τη συμμετοχή του σε μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2000(!). Φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλούνται πάρα πολύ από το σύγχρονο λόγο του κ.Μόσιαλου.

Το καλύτερο; Ο ίδιος ο συντάκτης της...

...ανακοίνωσης "εξουδετερώνει" την καταγγελία του καθώς στον επίλογο αναφέρει:

Αναμένοντας απαντήσεις προκαταβολικά ενημερώνουμε, πως σε περίπτωση που ο κ. Ηλίας Μόσιαλος θεωρεί ότι τον συκοφαντούμε και καταθέσει αγωγή με σκοπό την αποζημίωσή του, ως συνέπεια των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης-τρόικας… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ… για αυτό χαμένος κόπος.

Επί της ουσίας πάντως, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ έδρασε...αυθόρμητα; Είναι προφανές ότι οι παλαιοπαπανδρεϊκοί δεινόσαυροι επιχειρούν να απαλλάξουν το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρα από ενοχλητικούς "νεοσύλλεκτους". Αν τα καταφέρουν, θα χαθεί και η τελευταία ελπίδα αυτής της χώρας...