Οι γκοτζαμάνηδες της Δραχμής

10.10.11

Δεν γνωρίζω αν οι σημερινοί γκοτζαμάνηδες κυκλοφορούν με τρίκυκλα αλλά σίγουρα δεν εχθρεύονται την Αριστερά, στοχεύουν αυστηρά και μόνο στο ΠΑΣΟΚ.

Κρατούν πληκτρολόγιο και υπόσχονται κρεμάλες. Δημοσιεύουν καθημερινά δεκάδες σχόλια με λέξεις-κλειδιά "κρεμάλα", "ειδικό Δικαστήριο", "δοσίλογοι", "Αργεντινή", "ελικόπτερο", "Γουδή". Είναι λίγοι αλλά πληθωρικοί. Κάνουν όση φασαρία μπορούν.

Η κυβέρνηση υποτιμά την επιρροή τους. Κακώς. Ελέγχουν ή επηρεάζουν σχεδόν όλα τα διαδικτυακά ΜΜΕ/blogs. Βρίσκονται πίσω από επαναστατικά events στο Facebook, από ανώνυμα e-mails που "αποκαλύπτουν" χρεοκοπίες και πραξικοπήματα.

Τι θέλουν; Οι "πολλοί" θέλουν πίσω την Ελλάδα στην οποία ήταν σημαντικοί. Οι "λίγοι" που τους καθοδηγούν; Να πληρωθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου στα οποία έχουν επενδύσει και να γίνουν....


...η μαφία που θα κυβερνήσει μια χρεοκοπημένη κι αποπροσανατολισμένη χώρα.

Με τους "Αγανακτισμένους" δεν τα κατάφεραν. Τώρα επιχειρούν να τρομοκρατήσουν υπουργούς και βουλευτές να μην βάλουν την υπογραφή τους σε τίποτα που θα γκρεμίσει κατεστημένα. Προσπαθούν να τους πείσουν ότι αν υπογράψουν, "μεθαύριο θα σας κρεμάσουν τα λαϊκά δικαστήρια". Προσπαθούν να τους πείσουν ότι "με τη δραχμή θα είναι όπως παλιά" και "δεν θα έχουμε τους Ευρωπαίους στα πόδια μας".

Μόνο ένας ψύχραιμος λαός μπορεί να τους αντιμετωπίσει.