Mεταπολίτευση ξέχασες στον προϋπολογισμό σου τις τράπεζες

25.11.11

Στο site του Υπ.Οικονομικών έχει αναρτηθεί η εισηγητική έκθεση για τον Προϋπολογισμό του 2012 στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/d5/af/5e/d5af5e94ab4b082c523e8c0b34f750bf9892bf1b/application/pdf/EISHGHTIKH+2012.pdf

Στη σελίδα 123 γίνεται αναφορά στη στήριξη των τραπεζών:

Για κάποιο περίεργο λόγο, η σελίδα 124 είναι κενή και στη σελίδα 125 ξεκινά το κεφάλαιο "ΔΕΚΟ και αποκρατικοποίησεις". Θέλω να σχολιάσω αυτό το ανθρώπινο λάθος με 3 λέξεις: Δεν είμαστε μαλάκες.

13 σχόλια:

 1. Θα απαντήσει άραγε κανείς σε αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απάντηση Μπένυ:

  Εχει πρόβλημα το PDF maker, ήταν test license και έληξε η ημερομηνία.

  ΥΠΟΙΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ενδιαφέρον διότι δεν φαίνεται ο αριθμός σελίδας στην 124 (κάτι που θα γινόταν αν είχε πατηθεί περισσό page break ή line breaks). Συνήθως, στα γραπτά που δεν γίνονται στο αμπλα-ούμπλα, υπάρχει κάτι σαν το "this page intentionally left blank", αν δηλ. επίτηδες αφήνεις κενή τη σελίδα. Στα αρπακολλατζίδικα όμως...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τώρα εγώ θά κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου: Είναι πιθανό κάθε κεφάλαιο να ξεκινά από μονή σελίδα ώστε στην εκτύπωση να είναι στο μπροστά και όχι στο πίσω μέρος του φύλλου. Το word π.χ. έχει αυτή την επιλογή, μπορείς να επιλέξεις τα sections να ξεκινούν από odd page οπότε αν βάλεις ένα section break στο τέλος του κεφαλαίου σου και αυτό τύχει να είναι σε ζυγή σελίδα το πρόγραμμα αυτόματα θα σου αφήσει μια σελίδα κενή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η τελευταια εκδοχή είναι και η πιθανοτερη.

  Παραπολιτική... αρχίζεις να προσπαθείς να τιμήσεις το ονομά σου μου φαίνεται. Αλλά οποιος βιάζεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πριν διαβάσω το παραπάνω σχόλιο του Κυριάκου είχα σκεφτεί το ίδιο πράγμα. Μάλιστα άνοιξα το pdf και όντως κάθε κεφάλαιο ξεκινά από μονή σελίδα.

  Ρε Παραπολιτική πριν γράψεις κάτι ψάξτο λίγο... Όσο για τα σχόλια τι να πω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τα περί section break και ζυγές και μονές σελίδες είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Θα γινόταν αν ίοσχυε και στην σελίδα 109 ας πούμε που επίσης αλλάζει κεφάλαιο. Το ρπαγμα βρωμάει ακριβώς για το περιεχόμενο τηε κενής σελίδας. Στην σελίδα που είναι κενή όφειλαν να αναγράφονταν με λεπτομερή στοιχεία τα ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Και μετά τα περιεχόμενα η 12η σελίδα είναι κενή #otinai #den_eimaste #parapolitiki

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τι λέτε ρε παιδιά. Όλες οι σελίδες υπάρχουν συνεχόμενα, και η 124 υπάρχει αλλά έχει αφαιρεθεί η ύλη και η αρίθμηση. Πάλι γη και ύδωρ θα δίνει στις τράπεζες και δε θέλει να το διαβάσουμε. Καλά οι βουλευτές δε θα μπουν στον κόπο να το διαβάσουν μάλλον. Ναι σε όλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @3:47
  Βρε φιλαράκι μην μου τη λες έτσι, μια κουβέντα είπα δεν το έψαξα το πράγμα. Απλά επειδή γενικά συνηθίζω να σκέφτομαι απλές εξηγήσεις είπα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. και βέβαια ήσαστε. τόσα χρόνια τους ψηφίζετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Όλα τα κεφάλαια αρχίζουν από περιττές σελίδες. Είναι μια κλασσική, κλασσικότατη προδιαγραφή για τη συγγραφή βιβλίων, διατριβών και γενικώς μεγάλων κειμένων. Όποιος χρησιμοποιεί LaTeX και έχει γράψει τέτοια κείμενα το ξέρει Και σε λογοτεχνικά βιβλία τηρείται αυτός ο κανόνας. Φαντάζομαι και το MS Word έχει τέτοια επιλογή.

  Παραπολιτικέ, εκπλήσσομαι από το τόσο ρηχό σχολιό σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 7 Δεκεμβρίου 2011 11:21 π.μ.,

  διάβασε το σχόλιο του
  25 Νοεμβρίου 2011 3:47 μ.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή