Όχι από τη Ν.Δ στο άνοιγμα των λογαριασμών βουλευτών στην Ελβετία

7.12.11

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας χθες σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόταση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που ήρθε στη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν από τους βουλευτές ως και …ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες!
 
Προφανώς, αργότερα θα ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά…τιμιότητας και από τους άλλους φορολογικούς παράδεισους.Αστεία πράγματα…
 
Αφήστε που οι απατεώνες τα έχουν...
 
...σε off shore και μια τέτοια κίνηση, τελικά θα τους αθώωνε κι από πάνω…Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που – για λόγους λαϊκισμού - ρίχνει το κύρος της Ελληνικής Βουλής, εμείς δεν συμμετέχουμε.
 
Για τη Νέα Δημοκρατία η μόνη οδός που θα ρίξει φως και διαφάνεια, είναι η πρότασή της για έλεγχο του “πόθεν έσχες” όλων όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί ή αρχηγοί κομμάτων από το 1974 έως και σήμερα».
 
Σχόλιο Παραπολιτικής: Πέρα από το άγχος της Νέας Δημοκρατίας, η ανακοίνωση αυτή δεν περιέχει κάποιο επιχείρημα. Αν είναι καθαροί, γιατί σκούζουν;