Αυξάνονται οι...αντιμνημονιακοί στο ΠΑΣΟΚ

29.12.11

Ραγδαίως αυξάνονται οι...αντιμνημονιακοί στο ΠΑΣΟΚ και πλέον στους κόλπους τους συμπεριλαμβάνουν και τον λοχαγό του Μπένι, Δημήτρη Λιντζέρη. Με σημερινό του άρθρο στα ΝΕΑ, ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με τον ωμό εκβιασμό του περασμένου Ιουνίου εμφανίζεται κριτικός για την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:

Η κυβέρνηση, μετά την εκλογή της, καθυστέρησε να πάρει τις αναγκαίες, έστω και επώδυνες, αποφάσεις και έπειτα από έξι μήνες αδράνειας και αντιφατικότητας οδήγησε τη χώρα στον αστερισμό του μηχανισμού στήριξης. Παγιδεύτηκε χωρίς προπαρασκευή και έγκαιρη προετοιμασία, χωρίς εναλλακτικές προτάσεις στις μονομέρειες του Μνημονίου. Η απουσία εθνικού σχεδίου για έξοδο από την κρίση ήταν προφανής.
Το ξέρω ότι κανείς σας δεν θυμάται τον...

...Λιντζέρη να ζητά τη λήψη επώδυνων μέτρων τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης Παπανδρέου...

Μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, μετά τον ανασχηματισμό, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης άρχισε να καταρτίζει εθνική στρατηγική που οδήγησε στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Ήταν το μείζον που μπορούσε να επιτευχθεί σε αυτή τη φάση και υπό αυτές τις συνθήκες και πρέπει να αναγνωριστεί στους συντελεστές της.
Καταλάβατε; Μόνο μετά τον ανασχηματισμό που έφερε στο Υπ.Οικονομικών το τσίρκο του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Παντελή Οικονόμου άρχισε να καταρτίζεται η εθνική στρατηγική!

Γεια σου ρε Μπένι ήρωα! Ανυπομονώ να σχηματίσεις τη δική σου κυβέρνηση με τους Λιντζέρηδες και την Τόνια την Αντωνίου...