Καρατζαφέρης: Κυοφορούμενο σκάνδαλο με τα υποβρύχια

7.1.12

 Παραθέτω ένα απόσπασμα από χθεσινή συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στο ραδιόφωνο του Zougla.gr:

Για το σκάνδαλο των υποβρυχίων αυτό που έχω να πω είναι πως η κατάσταση αυτή θέλει πολύ μελέτη. Για τα υποβρύχια έχω την αίσθηση ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος κάποια στιγμή θα απολογηθεί όχι μόνο από την έδρα της Βουλής, αλλά και από την έδρα του κατηγορουμένου. Και αυτό θα πρέπει να γίνει.

Θέλω να μιλήσω για ένα κυοφορούμενο σκάνδαλο. Έχουμε τον κ. Σάφα που ζητάει να πάρει 105 εκατ. ευρώ για τα υποβρύχια. Εάν δοθούν τα χρήματα αυτά και ταυτοχρόνως δεν μας δώσουν δουλειά...


...στα υποβρύχια, 105 εκατ. τότε θα είναι έγκλημα. Είπα λοιπόν μέσα στην Βουλή στον Αντιπρόεδρο και Υπουργό Οικονομικών, όπως και στον δικό μου Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας καθώς και στον κ. Αβραμόπουλο τον Υπουργό: «Προσέξτε λεφτά θα δοθούν εάν προχωράει η δουλειά. Εάν δεν προχωράει η δουλειά, τότε θα είναι σκάνδαλο μεγαλύτερο του Τσοχατζόπουλου».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Κρατήστε τη συγκεκριμένη δήλωση για το αρχείο σας, μαζί όλες τις παραμέτρους. Στη θέση θα συγκρατούσα μέχρι και το μέσο στο οποίο έγινε. Κρατήστε την στο αρχείο σας γιατί μπορεί ο Καρατζαφέρης να αλλάξει κι άποψη και να πάψει να βλέπει σκάνδαλο.

Eπίσης, θυμίζω ότι εδώ και λίγες εβδομάδες o Ισκαντάρ Σάφα ανέλαβε καθήκοντα αντιπρόεδρου της MIG, του γνωστού επενδυτικού ομίλου που διευθύνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος.