Όργιο υπερωριών στο Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης

18.1.12

Δημοσίευσα χθες την απόφαση του υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης για την υπερωριακή απασχόληση 30 συνεργατών για τον μήνα Ιανουάριου. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Συνεχίζοντας τη μικρή έρευνα διαπίστωσα ότι οι συνεργάτες των Σκανδαλίδη, Δριβελέγκα, Ροντούλη, Κουτσούκου και Μιλένας Αποστολάκη συγκαταλέγονται στους πιο σκληρά εργαζομένους αυτής της χώρας.

Ερευνώντας στη Διαύγεια τις 690 αποφάσεις που αφορούν τον καθορισμό αμοιβών ή αποζημιώσεων των διαφόρων εργαζομένων , διαπίστωσα ότι σχεδόν κάθε μήνα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ο Κώστας Σκανδαλίδης υπογράφει την υπερωριακή απασχόληση των συνεργατών στο γραφείο του οι οποίοι είναι πότε 23 πότε 26 πότε 28 και πότε 30! Ο υπουργός όμως δεν είναι εγωιστής.

Υπογράφει σχεδόν κάθε μήνα ανάλογες...


...αποφάσεις υπερωριακής απασχόλησης του συνόλου των εργαζομένων που απασχολούν στα γραφείο τους οι εκάστοτε υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς. Για τη Μιλένα Αποστολάκη εργάζονταν 11 άτομα, συνήθως 9 άτομα απασχολούνται από τον Γιάννη Δριβελέγκα κι άλλα 9 υπηρετούν στο γραφείο του Αστέριου Ροντούλη. Τρια άτομα απασχολούνται από τον Γ.Γ κ.Κανελλόπουλο κι ακόμα 4 στη Γ.Γ κ.Μπαζώτη.

Υπερωριακά απασχολούνται επίσης σχεδόν κάθε μήνα 7 οδηγοί οι οποίοι καλύπτουν τις διάφορες ανάγκες της πολιτικής ηγεσίας. Πλήθος υπερωριών αναγνωρίζονται τακτικά και σε συγκεκριμένους υπαλλήλους διαφόρων φορέων (πχ ΚΕΠΠΥΕΛ) του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης ανά την Ελλάδα.

Κατά μέσο όρο, ο κρατικός προϋπολογισμός επιβαρύνεται τακτικά με τις υπερωρίες 55-60 υπαλλήλων που εργάζονται μονάχα για την τριμελή πολιτική ηγεσία του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με λίγα λόγια, ο Κώστας Σκανδαλίδης απασχολεί μεν ένα 30μελη λόχο συνεργατών αλλά και πάλι η...δουλειά δεν βγαίνει κι αναγκάζονται να δουλεύουν υπερωρίες! Μήπως να προσλάβει καμια 30αρια ακόμα για να μην εξαντλούνται οι υπόλοιποι 30;