Γιαννίτσης: Αναγκαία η δημιουργία ενός νέου κόμματος

5.2.12

Αναγκαία θεωρεί τη δημιουργία ενός νέου κόμματος ο Τάσος Γιαννίτσης, υποστηρίζοντας πως, αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα παραταθεί το μπλοκάρισμα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο υπουργός Εσωτερικών δηλώνει πως εκλογές πριν από την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης θα...


...οδηγήσουν στη χρεοκοπία της χώρας και περιγράφει ένα πολιτικό πεδίο «ναρκοθετημένο με εκπλήξεις», ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα πολιτικά κόμματα και στην κοινωνία.

«Πάνω απ' όλα, θεωρώ ότι εμείς οι ίδιοι πρέπει να ξέρουμε που θέλουμε να φτάσουμε, τι θα αλλάξουμε και τι στρατηγική θα ακολουθήσουμε, πως θα ανοίξουμε το δρόμο της ανάπτυξης. Αν συνεχίσουμε όπως μέχρι τώρα θα έχουμε προσθέσει στην αλυσίδα των μοιραίων λαθών μας κάποια ακόμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννίτσης.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Περισσότερα εδώ. Νομίζω ότι ο υπουργός Εσωτερικών έχει απόλυτο δίκιο, αν και νομίζω ότι δεν θα δούμε σύντομα ένα νέο δυναμικό κόμμα. Μάλλον σε αυτές τις εκλογές θα συμμετάσχουν μονάχα οι ήδη υπάρχοντες κομματικοί σχηματισμοί.