Καρατζαφέρης: Εχθρός της χώρας ο νεοφιλελευθερισμός- Είστε υπάλληλοι των πολυεθνικών!

23.2.12

Με του που βγήκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου, ξύπνησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που κρύβει μέσα του. Απολαύστε τον Γιώργο Καρατζαφέρη στα καλύτερα του:

Εχθρός της χώρας άμεσος είναι αυτός ο νεοφιλελευθερισμός. Φτάσατε τη χώρα να κινείται μεταξύ του νεοφιλελευθερισμού και του κομμουνισμού! Ε, εμείς προτάσσουμε τον Πατριωτισμό. Γιατί πού πήγε άλλωστε και ο σοσιαλισμός; Χάθηκε τον Οκτώβριο του 2009. Μπορούμε εάν θέλετε να το συζητήσουμε για το ποια ήταν τα πιστεύω...


...της 3ης Σεπτέμβρη και ποια είναι σήμερα. Έχετε πλέον ένα ψευδεπίγραφο κόμμα.

Κατορθώσατε, λοιπόν, με όλες αυτές τις αλχημείες και κάνατε καχύποπτη την ΕΕ απέναντί μας. Και μας λέει τώρα ότι θα παρακολουθούμε εμείς πόσα μπαίνουν μέσα στο ταμείο και πού πηγαίνουν, όχι εσείς.
Και γυρίσατε θριαμβολογώντας απ΄ έξω. Με αυτήν τη συμφωνία τι πετύχαμε; Εξασφαλίστηκαν οι δανειστές, δίνοντας τα ευτελισμένα πια ελληνικά ομόλογα και παίρνοντας ομόλογα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού με αξιολόγηση ΑΑΑ για εγγύηση. Από αυτήν τη συμφωνία επίσης, επωφελούνται οι τράπεζες οι οποίες θα πάρουν 30-40 δις. Τι άλλο παίρνουμε; 6 δις για να τα δώσει το ελληνικό Δημόσιο σε αυτούς του κεφαλαίου που τους χρωστάει.
Και για το λαό τι μένει; Μείωση μισθών και συντάξεων! Και όταν ήρθε η ώρα να δώσουμε τα λεφτά στις τράπεζες και να πάρουμε μετοχές για τις οποίες δεν ξέραμε ακόμα εάν θα είναι κοινές ή προνομιούχες, τους είπα, γιατί δεν εκχωρούμε αυτές τις μετοχές που θα πάρουμε από τις τράπεζες στα Ασφαλιστικά Ταμεία που θα πάθουν τόσες ζημίες; Είπαν όχι..

Για άλλη μία φορά να σας πω να σοβαρευτείτε. Και γιατί να μην κάνουμε έρευνα για όλους και για όλα; Γιατί να μην κάνουμε έρευνα για τις υποκλοπές που οδήγησαν έναν άνθρωπο στην αυτοκτονία ή που «τον αυτοκτόνησαν»; Γιατί δεν ψάχνουμε τη Vodafone για την υπόθεση; Και ποια η πρόνοια της Πολιτείας για τη Vodafone που έκανε πρόσφατα μία κυνική ομολογία ότι κάθε Παρασκευή τα λεφτά φεύγουν και πάνε στο εξωτερικό; Ποια η πρόνοια της Πολιτείας να μην φεύγουν τα κεφάλαια από τις πολυεθνικές που κατέχουν το 80% του λιανεμπορίου κάθε Παρασκευή προς τις μητρικές τους; Καμία! Και να σας πω γιατί: Γιατί είστε υπάλληλοι των πολυεθνικών!

Και τόλμησε ένας δημοσιογράφος, «αριστοφανικός» ο Γιώργος ο Τράγκας να πει κάτι για την κα Μέρκελ και έσπευσε το ΕΣΡ να τον αποκεφαλίσει: 25.000 και 13000 ίσον 38.000. Έχει καταντήσει δικαστήριο! Θέλω να πιστεύω ότι στο Συμβούλιο Επικρατείας θα πρυτανεύσουν άλλες λογικές.. Επειδή είπε κάτι για την κα Μερκελ. Όταν το focus και τα άλλα τα περιοδικά ξεφτίλιζαν την Ελλάδα με την γνωστή χειρονομία στο άγαλμα της Αφροδίτης, όταν υπήρξε εκείνη η γελοία γελοιογραφία που έδειχνε έναν Τούρκο να ασελγεί επί της Ελλάδος, ποια ήταν η αντίδραση; Η ευαισθησία ήταν επειδή ο Τράγκας είπε κάτι για την κα Μέρκελ.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο Καρατζαφέρης έχει πάθει Τσίπρα.