Τους νέους από το Facebook και το Twitter επιχειρεί να σώσει το ΚΚΕ

23.2.12

Έτσι ξεκινά ένα πρόσφατο άρθρο στο θρυλικό "Οδηγητή" της ΚΝΕ που μοιράζουν με πάθος τσαχπίνες Ποκαχόντας:


Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια για τις λεγόμενες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κλπ) και το ρόλο τους. Συχνά οι χρήστες τους ομαδοποιούνται και χαρακτηρίζονται από τα αστικά ΜΜΕ και τους οπορτουνιστές σαν το “νέο επαναστατικό υποκείμενο”, ανεξάρτητα από την ταξική τους θέση. 

Ταυτόχρονα αποδίδεται καθοριστική σημασία στη χρήση αυτών των σελίδων και των λεγόμενων blogs για...


...την οργάνωση της πάλης, σε αντιπαράθεση πάντα με τις “ξεπερασμένες” μορφές οργάνωσης του εργατικού λαϊκού κινήματος, δηλαδή τα συνδικάτα στους χώρους δουλειάς, τις επιτροπές στις γειτονιές κλπ. Δεν είναι τυχαίος και ο τρόπος με τον οποίο αυτοί οι χώροι αξιοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων σε Τυνησία και Αίγυπτο, αλλά και για την καθοδήγηση του λεγόμενου κινήματος των “αγανακτισμένων” τόσο στη χώρα μας όσο και σε άλλες χώρες.

Όπως καταλαβαίνετε καπιταλιστές αναγνώστες μου,  το ΚΚΕ δεν είναι ένα συντηρητικό κόμμα. Απλά τυχαίνει κι αυτό να θέλει να προστατεύσει τους νέους όπως ο Άνθιμος, ο Παπαθεμελής, ο Φάηλος Κρανιδιώτης και λοιποί αγωνιστές του Έθνους.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ. Kαι τώρα γρήγορα κλείστε τα προφίλ σας, σταματήστε έναν άγνωστο/η στο δρόμο και πείτε του "μου αρέσει-ς" (like). Μπορείτε και να τον "ακολουθήστε" (follow). Μόνο μην τον "σκουντήξετε" (poke) γιατί μπορεί να σας σταματήσει (block).

Η αγάπη θα σώσει τον κόσμο.


Υ.Γ Άραγε και το Youporn να εξυπηρετεί τίποτα σκοτεινούς σκοπούς;