Διαχρονικά ακατάλληλος για θέσεις ευθύνης

13.2.12

Την παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ζήτησαν χθες πολιτικοί και πολίτες καθώς του χρεώνουν το χάος της φλεγόμενης Αθήνας.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί τους. Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του έχω τονίσει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις τεράστιες ευθύνες ενός τέτοιου χαρτοφυλακίου. Το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές.

Χθες, το κέντρο της Αθήνας δεν καταστράφηκε...


...στο πλαίσιο μιας τεράστιας διαδήλωσης καθώς η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν φοβερά μεγάλη. Το κέντρο καταστράφηκε γιατί η ΕΛ.ΑΣ είχε προετοιμαστεί μονάχα για τις παραδοσιακές οδομαχίες γύρω από το Σύνταγμα υποτιμώντας τη λύσσα του μαύρου όχλου.

Με πολιτική απόφαση της ηγεσίας του Υπ.Προστασίας του Πολίτη, δεν υπήρξε παρέμβαση στην κατάληψη της Νομικής Σχολής η οποία δεν προστατεύεται πλέον από το πανεπιστημιακό άσυλο. Κάπως έτσι, οι κουκουλοφόροι χρησιμοποίησαν το κτήριο της Σχολής ως ορμητήριο αλλά κι ως εργαστήριο καθώς το είχαν στη διάθεση τους 3-4 μέρες πριν.

Δεν ξέρω τι...όνειρο είδε ο Γιώργος Παπανδρέου αναθέτοντας του το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο αλλά καλό θα ήταν κάποιος να του το αφαιρέσει...