Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Σωκράτης Ξυνίδης

25.3.12

Από το Ert.gr:

Και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σωκράτης Ξυνίδης, μετά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Ξυνίδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακο τη ΝΕΤ, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή η χώρα δεν έχει κανένα λόγο να πάει σε εκλογές πέρα από την εκτόνωση, ενώ...


...υποστήριξε ότι τα κόμματα δεν έχουν προτάσεις προς του πολίτες για την έξοδο της χώρας από την κρίση. «Είμαι φτωχός σε αυτές τις εκλογές» στο διάλογο με τους πολίτες, ανέφερε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι δεν μπορεί να πείσει τους ψηφοφόρους του για το αναγκαίο των αποφάσεων που ελήφθησαν για το μνημόνιο.  Σημείωσε, πάντως, ότι παραμένει ενεργός στο ΠΑΣΟΚ και ως πολίτης.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Συμπαθής κι εργατικός, από αυτούς που προσπάθησαν. Θα προτιμούσα να αποχωρήσει από την Πολιτική πχ ο Σκανδαλίδης παρά ο Ξυνίδης. Παρ΄όλα αυτά, τα περί "καλτσοδέτας" αποτελούν μαύρη στιγμή στην πολιτική του πορεία, κυρίως γιατί δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να ανασκευάσει.