Παραιτήθηκε η Ν.Ε Πιερίας της ΔΗΜΑΡ λόγω...Αμοιρίδη

25.3.12

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ της Πιερίας είχε προειδοποιήσει με επιστολή της πως αν ο Κουβέλης αποφασίσει να εντάξει τους διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ θα υπάρξουν ομαδικές παραιτήσεις. Μάλιστα, υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Κουβέλη καθώς θεωρήθηκε πως πάει να μετατρέψει τη ΔΗΜΑΡ σε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ. Ο Κουβέλης αποφάσισε να μην κάνει τη νέα αρχή και η Ν.Ε. Πιερίας παραιτήθηκε σύσσωμη, ανακοινώνοντας τα εξής:

''Τα μέλη της Ν.Ε σε συνεδρίαση που έγινε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, σήμερα Παρασκευή 23/3/2012,  αποφάσισε...


...ομόφωνα, με αφορμή την ένταξη στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την Κ. Επιτροπή, να υποβάλει την παραίτηση της''.

Σε δύσκολη πλέον θέση ο Γιάννης Αμοιρίδης καθώς δεν είναι ευπρόσδεκτος στο νέο πολιτικό χώρο που επέλεξε να ενταχθεί και μάλιστα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και από τους απλούς ψηφοφόρους της ΔΗΜΑΡ και πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ  που δεν προδιατίθενται να ψηφίσουν ξανά ''ΠΑΣΟΚ''.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Περισσότερα εδώ. Την ώρα που οι δημοσκόποι αποφάσισαν να δείξουν μια δυναμική του ΠΑΣΟΚ λόγω Βενιζέλου, η Δημοκρατική Αριστερά ταράζεται από την ένταξη των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Κι έχει ακόμα δρόμο μέχρι τις κάλπες...