Διαψεύδει η Δράση τα σενάρια προσέγγισης με τη ΝΔ

20.4.12

Παραθέτω χθεσινό δελτίου Τύπου της Δράσης:

Από τη στιγμή που η Δράση άρχισε να εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις και άρα να απειλεί όσους θεωρούν αναφαίρετο προνόμιο τους το να κυβερνάνε την Ελλάδα, άρχισε ο πόλεμος της λάσπης. Στο πλαίσιο αυτού του ποταπού πολέμου κυκλοφορεί και η ανυπόστατη είδηση σύμφωνα με την οποία ο Σ. Μάνος παρακαλούσε τον Σαμαρά για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ.

Διαψεύδουμε αυτές τις πληροφορίες και τις περιφρονούμε εντελώς, από όπου και αν προέρχονται. Από πλευράς Σ. Μάνου και...


...Δράσης ουδέποτε ετέθη θέμα προεκλογικής συνεργασίας με κάποιο από τα κόμματα εξουσίας.

Η νοοτροπία της Δράσης απέχει παρασάγγας από αυτήν της Ν.Δ, και η διασπορά τέτοιων φημών ενισχύει την πεποίθηση μας αυτή. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες. Ξεκάθαρη και η άποψη μας για την Ν.Δ και την άθλια πολιτική της που ακόμα και τώρα εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον κόσμο με παροχολογίες και διασπορά ψευδών.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Τα σενάρια διακινούν δημοσιογράφοι που συνδέονται στενά με τη Νέα Δημοκρατία, όπως για παράδειγμα ο Μανόλης Κοττάκης ο οποίος έκανε και μια σχετική αναφορά στη χθεσινή εκπομπή της Τζίνας Μοσχολιού στον Αθήνα 9.84.