Τσίπρας: Θα ζητήσουμε απ'το λαό να βγει στο δρόμο να στηρίξει μια κυβέρνηση της Αριστεράς!

27.4.12

Χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης, ο υπερφίαλος Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου τον τρόπο με τον οποίο ονειρεύεται να προκαλέσει πολιτική κρίση, ζητώντας από το λαό να βγει στους δρόμους για να πειστούν άλλοι βουλευτές να ψηφίσουν την κυβέρνηση (κάποιας) Αριστεράς.

Απολαύστε τον:

Η ψήφος εμπιστοσύνης θα δοθεί και από την πίεση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και κάτω από την λαϊκή στήριξη που θα έχει αυτή η πρωτοβουλία. Είχα πει χαρακτηριστικά, ότι θα ζητήσουμε από το λαό να βγει στον δρόμο για να στηρίξει μια κυβέρνηση της αριστεράς. Αν δεχθούμε ψήφο εμπιστοσύνης ακόμα και από βουλευτές που έχουν εκλεγεί με άλλα κόμματα που...


...δεν θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση, ακόμα και από βουλευτές που έχουν εκλεγεί από το ΠΑΣΟΚ, δεν θα τους αρνηθούμε… δεν θα το αρνηθούμε. Το βράδυ των εκλογών οι συσχετισμοί που θα δημιουργηθούνε θα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους. Το σύστημα που διαμορφώθηκε από την αντιπολίτευση ως σήμερα να το ξεχάσουν. Δεν πρόκειται οι ίδιοι άνθρωποι που μας οδήγησαν και που οδηγούν το λαό στην ανέχεια και στην αυτοκτονία να κερδίσουν την ψήφο και την στήριξη του ελληνικού λαού. 

Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Όταν λέει κι από "άλλα κόμματα" συμπεριλαμβάνει και τη Χρυσή Αυγή;