Mερικοί υποψήφιοι για να διαλέξετε

27.4.12

Λαμβάνω πάρα πολλά e-mail και sms, ταχυδρομικά περιστέρια σταματούν στο παράθυρο μου και κοπέλες με μπικίνι μου παραδίδουν προσωπικά φυλλάδια υποψηφίων από όλα τα κόμματα. Επειδή με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση, παραθέτω μερικά ονόματα για τα οποία έχω ακούσει καλά λόγια.

- Με το ΠΑΣΟΚ πολιτεύεται στην Α' Αθηνών ο Γιάννoς Μητσός και στην Περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Ράπτης. Περισσότερα γι'αυτούς μπορείτε να μάθετε εδώ. Καλά λόγια ακούω και...


...για τον Κωνσταντίνο Ρόκα που πολιτεύεται στη Β' Αθηνών, ένα προφίλ του στo Facebook εδώ.

- Με τη Δημοκρατική Συμμαχία πολιτεύεται στην Α' Αθηνών ο Γρηγόρης Φαρμάκης και στη Β' Αθηνών ο εξαιρετικός Αχιλλέας Ιωακειμίδης για τον οποίον μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ. Θα σας έγραφα κι άλλα για τον Αχιλλέα αλλά φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να είμαι αντικειμενικός.

- Με τη Δράση πολιτεύεται στην Α' Αθηνών ο Κωνσταντίνος Αλεξάκος ενώ καλά λόγια ακούω και για τον Γιάννη Μαρμάρα που πολιτεύεται στην Αχαϊα και μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

- Με τη Δημοκρατική Αριστερά πολιτεύεται στη Β' Αθηνών η Μυρσίνη Λιοναράκη η οποία εξηγεί πειστικά την απόφαση της εδώ, ο Μιχάλης Σαμπατάκακης στην Α' Αθηνών και o Mάνος Ματσαγγάνης για τον οποίο σύντομα θα διαβάσετε περισσότερα στην Παραπολιτική.

Δεν σας προτείνω να τους ψηφίσετε, σας προτείνω να μάθετε περισσότερα γι'αυτούς.